Om de honden mee op vakantie te kunnen nemen, heeft deze motorrijder zijn motor met een "wagon" helemaal voor hen aangepast (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

23 November 2021

Om de honden mee op vakantie te kunnen nemen, heeft deze motorrijder zijn motor met een "wagon" helemaal voor hen aangepast (+ VIDEO)
Advertisement

Wanneer we een hond adopteren, moeten we veel opties overwegen, maar de eerste is zeker degene die verband houdt met het feit dat het dier een integraal onderdeel van ons gezin zal worden. Als we besluiten op vakantie te gaan, moeten we daarom een ​​manier vinden om het mee te nemen en een oplossing vinden die geschikt is voor het hele gezin.

Een motorrijder heeft bijvoorbeeld, ondanks dat hij maar één voertuig heeft waarmee hij maximaal twee personen kan vervoeren, de juiste aanpassing aan het voertuig uitgevonden om met zijn twee geliefde honden aan boord te kunnen reizen.

via Youtube / Sim ba

Youtube / Sim ba

Youtube / Sim ba

Een motorrijder is erin geslaagd een briljante manier te vinden om zijn honden mee op reis te nemen, ondanks het feit dat hij slechts een vervoermiddel op twee wielen heeft waarmee slechts twee mensen veilig kunnen reizen: de bestuurder en de passagier. De man verankerde een ongewoon apparaat met wielen, waarin de twee honden veilig konden zitten en vervoerd konden worden. De schattige video van de scène is gemaakt door een TikTok-gebruiker en werd ongeveer 7 miljoen keer bekeken, en kreeg honderden reacties en opmerkingen.

Advertisement
Youtube / Sim ba

Youtube / Sim ba

Bovendien is uit de afbeeldingen duidelijk dat de constructie van de "passagierswagon" is ontworpen met de veiligheid van de honden in het achterhoofd - een metalen structuur in het bovenste gedeelte beschermt ze en weerhoudt ze van elk instinct om er tijdens het rijden af te springen. Als je ze zo op straat op die motor ziet rijden, zien ze eruit als een perfecte familie! We hopen dat ze ook andere hondenbezitters kunnen inspireren: de manier om samen te reizen en geen belangrijk gezinslid achter te laten, vind je altijd! Deze eigenaren hebben het met hun bezorgdheid zeker bewezen.

Zou jij ook zoiets doen voor je huisdieren?

Advertisement