Hij wil van zijn vrouw scheiden omdat ze zich niet wast: “Ze wil niet douchen!”

Janine image
door Janine

22 November 2021

Hij wil van zijn vrouw scheiden omdat ze zich niet wast: “Ze wil niet douchen!”
Advertisement

Iedereen weet dat het huwelijk niet gemakkelijk is; onder de vele moeilijkheden, ups en downs, ruzies en verzoening, vreugde en verdriet, is getrouwd zijn een van de meest allesomvattende ervaringen die het leven ons kan geven, ten goede of ten kwade. Maar niemand heeft ons ooit verteld dat het huwelijk zulke absurde en ongelooflijke implicaties kan hebben als in het verhaal dat we je gaan vertellen. Bedenk dat een man de echtscheiding van zijn vrouw aanvroeg omdat hij beweerde dat ze zich niet elke dag waste!

via News 18

Wallpaper Flare

Wallpaper Flare

De zeer vreemde zaak vond plaats in de Indiase stad Uttar Pradesh, toen een getrouwde man een beroep deed op de stadsrechtbank om de echtscheiding aan te vragen, die meestal wordt uitgevoerd wanneer twee mensen die het paar vormen echt ernstige problemen hebben. De man wendde zich tot de advocaat van de rechtbank en zei dat hij van zijn vrouw wilde scheiden omdat, volgens zijn getuigenis, ze weigerde zich te wassen en onder de douche ging, en dit eindigde altijd in ruzie.

De advocaat in Uttar Pradesh tot wie de man zich richtte, zei verbaasd: "De man heeft ons tijdens onze ontmoeting herhaaldelijk en vastberaden verteld dat hij de relatie met de vrouw wil beëindigen. Hij heeft ons ook gevraagd hem te helpen bij de scheiding van zijn vrouw, aangezien ze zich niet elke dag wast, zoals hij zou willen..."

Advertisement
Pxfuel/Not The Actual Photo

Pxfuel/Not The Actual Photo

De Indiase man die om deze zeer absurde reden de echtscheiding heeft aangevraagd, heeft ook een kind met de vrouw, en daarom probeert de advocaat die hem nu volgt hem op alle mogelijke manieren te laten begrijpen dat de keuze voor echtscheiding misschien niet de beste zou zijn, noch voor zijn gezin, noch voor zijn zoon: "We adviseren de man om het huwelijk met zijn vrouw niet te beëindigen omdat het een klein probleem is dat kan worden opgelost. We proberen hem duidelijk te maken dat zijn scheiding ook gevolgen kan hebben voor de ontwikkeling van zijn zoon."

Hoe zou jij gehandeld hebben als je deze echtgenoot was die zich zo "verraden" voelde door zijn vrouw vanwege een kwestie van persoonlijke hygiëne? Zou je echt naar de rechtbank of je advocaat zijn gegaan om een ​​echtscheiding aan te vragen, of overdreef hij? Laat het ons weten in de comments!

Advertisement