Vrachtwagen verliest het geld dat hij vervoerde en bezaait de weg vol bankbiljetten: een absurd tafereel (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

23 November 2021

Vrachtwagen verliest het geld dat hij vervoerde en bezaait de weg vol bankbiljetten: een absurd tafereel (+ VIDEO)
Advertisement

Wat zou je doen als je op enig moment een stapel bankbiljetten voor je zou hebben, helemaal voor jou? Zou je ze meenemen en er met de buit vandoor gaan of jezelf de eeuwenoude vraag stellen of ze niet van andere mensen zijn en of je ze moet teruggeven? Er is geen exact antwoord, ook omdat ieder van ons in zijn hart weet dat niemand echt weerstand kan bieden tegenover een flinke berg bankbiljetten, en zelfs de chauffeurs niet, die hun auto moesten stoppen op een Californische snelweg vanwege een heel bijzondere vrachtwagen!

via Daily Star

Demi Bagby/Instagram

Demi Bagby/Instagram

Het ongelooflijke verhaal dat we je vandaag gaan vertellen, gebeurde op een drukke snelweg net buiten Carlsbad, in Californië; een gepantserde vrachtwagen van de Federal Deposit Insurance Corporation werd gedwongen het verkeer te stoppen nadat de chauffeur zich realiseerde dat er iets mis was: de zakken met bankbiljetten die hij bij zich had, waren niet alleen opengegaan, maar vanwege de achterklep die plotseling wijd openging, was een enorme hoeveelheid dollars letterlijk op de drukke autostraat gestort. Een absurde scène die van de set van een actiefilm lijkt te komen, maar die in plaats daarvan echt is gebeurd.

Advertisement
Demi Bagby/Instagram

Demi Bagby/Instagram

De chauffeur van de vrachtwagen probeerde eerst het geld terug te pakken voordat hij zich realiseerde dat hij daartoe geen enkele kans had, omdat hij te laat besefte dat alle tassen met de Amerikaanse bankbiljetten letterlijk op de snelweg lagen, en alle chauffeurs die op dat moment net buiten Carlsbad in het verkeer vastzaten, konden niet anders dan hun auto stoppen, uit de auto stappen met een verbijsterde, verbaasde en ontzette blik en alle bankbiljetten die op het asfalt lagen plunderen.

Demi Bagby/Instagram

Demi Bagby/Instagram

Een werkelijk ongelooflijke scène die snel de wereld rondging, vooral toen fitness-influencer Demi Bagby, die op dat moment op de snelweg was, alles met haar smartphone registreerde en op haar zeer populaire profiel van Instagram publiceerde. Het tafereel was werkelijk paradoxaal: tientallen mensen stapten allemaal uit hun auto om de bankbiljetten te verzamelen die uit de gepantserde vrachtwagen waren gevallen.

Demi Bagby/Instagram

Demi Bagby/Instagram

Jammer echter dat dat geld niet van hen was, maar van de Federal Deposit Insurance Corporation, en dat ze het moesten teruggeven aan de verschillende kantoren van de financiële instelling in de metropool San Diego. Wat zou jij hebben gedaan in deze paradoxale situatie? Zou je zijn weggelopen met de buit of zou je gewetenswroeging hebben gehad?

Bekijk de video gepost door Demi Bagby hieronder:

Advertisement