Werknemer improviseert zich als “babysitter” om een moeder te helpen met een tweeling die een ongeval hadden meegemaakt

Janine image
door Janine

09 December 2021

Werknemer improviseert zich als “babysitter” om een moeder te helpen met een tweeling die een ongeval hadden meegemaakt
Advertisement

Iets dat moeders heel goed kunnen begrijpen. Stel je voor dat je je auto hebt vernield bij een ongeval. Stel je voor dat je een tweeling hebt en geen kinderwagen bij je hebt. Stel je nu eens voor - in de consternatie van zo'n gebeurtenis - dat je een auto moet huren en tegelijkertijd voor je twee kleintjes moet zorgen. Voor veel mensen heet deze situatie: paniek. Het is op dit moment dat een vriendelijke en humane medewerker als een engel aan je kan verschijnen. Hier is een verhaal dat veel moeders op internet heeft getroffen.

via You Should Know/YouTube

Advertisement
Love What Matters/Facebook

Love What Matters/Facebook

Coty Vincent was betrokken bij een ongeval waarbij haar auto was vernield. Ze moest dringend een ander vervoermiddel vinden en daarom liep ze met haar tweeling het kantoor van een autoverhuurder binnen genaamd Enterprise-Rent-a-Car. Hier probeerde ze de normale procedures van de situatie uit te voeren, maar zonder veel succes omdat ze haar aandacht voortdurend op de ene, en dan op de andere van de twee kinderen moest richten.

Coty had namelijk niet de klassieke kinderwagen met twee plaatsen die nuttig zou zijn in dit geval. De moeder was in een zeer emotionele toestand en naast de stress van het ongeval kwam daar nog de chaos van de twee kleine, geïrriteerde en vermoeide kinderen bij. Het was op dat moment dat een engel tussenbeide kwam om haar te helpen en haar dag veranderde. Deze engel heet John en hij is de autoverhuurder.

Advertisement
Coty Vincent/Facebook

Coty Vincent/Facebook

John Goodlett pakte een van Coty's tweeling op en ging, zonder tijd te verspillen, door met het papierwerk om de moeder haar vervangende auto te geven. Per slot van rekening was ook John een van een tweeling, dus hij wist hoe moeilijk het kan zijn om met twee kleine kinderen tegelijk om te gaan.

Coty was enthousiast over het gedrag van deze medewerker die ontroerd was. Helaas had ze niet de middelen om hem een ​​financiële beloning voor zijn hulp te geven, maar ze wilde toch haar dankbaarheid tonen. Ze deelde de gebeurtenis waarvan ze getuige was op Facebook, waardoor het viraal ging met meer dan 25.000 views. John Goodlett werd een kleine ster op het web zonder zijn medeweten en toen hij het ontdekte, was hij verrast: volgens hemzelf had hij niets bijzonders gedaan!

Maar daar stopt het verhaal niet. Het lokale management van het bedrijf waar Goodlett voor werkt, hoorde van de hele gebeurtenis en, na een donatie te hebben gedaan aan de school waar Goodlett in zijn jeugd op was gegroeid, kochten ze voor Coty ook een dubbele kinderwagen voor het geval ze met haar twee kinderen wilde gaan wandelen.

Een echte modelmedewerker!

Advertisement