Ze besluit op 80-jarige leeftijd haar eerste tattoo te laten zetten, de reactie van de kleinkinderen is hilarisch

Janine image
door Janine

13 December 2021

Ze besluit op 80-jarige leeftijd haar eerste tattoo te laten zetten, de reactie van de kleinkinderen is hilarisch
Advertisement

80 jaar maar er niet zo uitzien: de spirit van Judy Dede uit Fort Wayne in Indiana is echt ongelooflijk. Voor haar verjaardag - haar tachtigste - vroeg ze haar kleindochter om haar te helpen haar droom te verwezenlijken: een tatoeage laten zetten. De kleindochter dacht eerst dat het een grap was. Maar toen ze besefte dat oma het meende, besloot ze het allemaal te filmen en de video op TikTok te plaatsen. Nu is het verhaal van Judy Dede viraal gegaan en is ze een kleine ster op het web. Ze verdiende immers dit moment van beroemdheid.

via Brandy O'Reilly/TikTok

Brandy O'Reilly/TikTok

Brandy O'Reilly/TikTok

Ze waren samen gaan winkelen toen haar grootmoeder haar over een verborgen wens vertelde: een kleine tatoeage. De kleindochter kon eerst haar oren niet geloven. Dus pakte ze de telefoon en vroeg Judy Dede om te herhalen wat ze zei. Zonder probleem liet de grootmoeder zich registreren en vroeg om een ​​tatoeage. Sinds dat moment heeft de kleindochter het hele avontuur gefilmd van oma Judy (die op internet de bijnaam Grandma Tat heeft gekregen).

Judy zei op sociale media dat ze op het idee kwam om een ​​tatoeage te laten zetten na het lezen van een artikel in Reader's Digest over een 80-jarige vrouw die haar familie verraste door voor haar verjaardag een tatoeage te laten zetten. Dit verhaal heeft haar diep geraakt. Dus, zonder al te veel na te denken, besloot de oude vrouw dat ook zij aan dit kleine avontuur zou beginnen. In werkelijkheid was het een bevlieging die artsen ouderen afraden. In feite is de huid van oudere volwassenen minder elastisch en reactief dan die van jongere mensen. Daarom was zelfs Judy's tatoeëerder nauwelijks in staat om de tekening af te maken, omdat haar arm al snel blauwe plekken kreeg.

Advertisement
Brandy O'Reilly/TikTok

Brandy O'Reilly/TikTok

"Onze grootste zorg was haar huid vanwege haar leeftijd", zei de kleindochter in een interview voor lokale nieuwszenders. "Ik zorgde ervoor dat ze iets goeds in haar maag had voordat we vertrokken, want je kunt geen tatoeage laten zetten op een lege maag. Ik heb haar ook veel water laten drinken om ervoor te zorgen dat haar huid gehydrateerd was."

Het was zeker iets wat in veel families voor discussies zou hebben gezorgd. Die van Judy was echter erg tolerant. Dat niet alleen! Verschillende familieleden hebben besloten om samen met deze oma getatoeëerd te worden om dit moment voor altijd te herinneren!

Brandy O'Reilly/TikTok

Brandy O'Reilly/TikTok

Samen besloten ze toen dezelfde tekeningen te maken: een haak ter nagedachtenis aan O'Reilly's vader, die in juli onverwachts overleed; een klein lintje ter nagedachtenis aan enkele dierbaren die aan kanker zijn overleden, een muzieksleutel om de liefde van de familie voor muziek te markeren en een hart en vredesteken om het helemaal af te maken.

Judy's zwelling en blauwe plekken dwongen de tatoeëerder om de sessie in te korten. Toch heeft Judy de journalisten verzekerd dat ze vastbesloten is om de tatoeage te laten zetten en dat ze terug zal komen om het af te laten maken.

Wat een hippe oma!

Advertisement