Ze vragen hun stiefvader om officieel geadopteerd te worden met een ontroerend voorstel (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

26 November 2021

Ze vragen hun stiefvader om officieel geadopteerd te worden met een ontroerend voorstel (+ VIDEO)
Advertisement

Wanneer een huwelijk eindigt, is het niet gemakkelijk om alle emotionele en praktische gevolgen van een scheiding te verwerken, vooral als er kinderen zijn. Melody Powell scheidde van haar eerste echtgenoot en bleef jarenlang vrijgezel, in de hoop de pijn van de scheiding te overwinnen en zich te wijden aan haar twee kinderen, Sarah en Will. Ze wist niet dat ze enige tijd later een nieuwe figuur in het gezin zou introduceren, Frank, een man die haar hoop had gegeven in de liefde en in het gezin. Het is nooit makkelijk om aan je kinderen een nieuwe partner voor te stellen, maar tussen Frank en de kinderen was er vanaf het begin een goed gevoel. Frank, - ook in zijn tweede huwelijk - wist dat Melody de vrouw van zijn leven was en dat die kinderen zijn kinderen zouden zijn. Jarenlang was Frank namelijk een onberispelijke stiefvader. Toen gaven Sarah en Will hem een ​​prachtig cadeau: ze vroegen hem officieel te worden geadopteerd!

via Facebook / Melody Powell

Melody wist dat Frank een fantastische vader zou zijn, ook omdat Frank al een oudere zoon had en als leraar wel degelijk wist hoe hij met kinderen om moest gaan. Hij wist echter niet dat hij de harten van zijn kinderen zo zou winnen dat de twee tieners hem jaren later zouden vragen om officieel geadopteerd te worden. Frank van zijn kant wist toen al dat hij deel wilde uitmaken van het leven van Melody's kinderen: "Ik kwam met het idee dat ik hun vader wilde zijn. Als een levenslange opvoeder houd ik van kinderen. Ze zou voor de rest van mijn leven mijn vrouw zijn, dus dat was de mentaliteit, ik wist dat ze mijn kinderen zouden worden en dus zou ik ze als zodanig behandelen."

In 2014 trouwden Melody en Frank en de kinderen van de vrouw waren heel gelukkig.

Advertisement

Het verzoek van de kinderen:

Pubblicato da Melody Powell su Venerdì 14 agosto 2020

De kinderen groeiden op en hoewel ze Frank als hun vader beschouwden, moesten ze de zaken officieel maken. Hoe? Sarah en Will verrasten Frank, met steun van Melody, op de school waar hij werkt: het meisje vroeg publiekelijk via de speakers van de school of Frank hen wilde adopteren. De scène was erg emotioneel, niet in de laatste plaats omdat alle collega's van Frank bij de aankondiging aanwezig waren. Iemand heeft de reactie van Frank vastgelegd, die in een ander klaslokaal zat, gelijktijdig met de ongelooflijke aankondiging.

De man was aanvankelijk verrast toen hij Sarah's stem hoorde, maar toen hij zich realiseerde wat er aan de hand was, begon hij te lachen en werd hij emotioneel.

Frank's reactie op de aankondiging:

Pubblicato da Melody Powell su Venerdì 14 agosto 2020

Natuurlijk was zijn antwoord op het verzoek van Sarah en Will een groot "ja". Eindelijk, op 17 maart 2021, werden ze allemaal officieel een "echte" familie. Niet dat ze dat voorheen niet waren, maar het feit dat ze de zaken eindelijk hebben geformaliseerd, lijkt zowel heel bevrijdend als ontroerend te zijn geweest. De foto's van die dag getuigen van het immense geluk en de vreugde van het hele gezin.

For once, I have no words. Today was incredible. My heart is overflowing. Sarah’s speech to the judge about Frank...

Pubblicato da Melody Powell su Mercoledì 17 marzo 2021

Een stiefvader die naar voren stapte, zijn verantwoordelijkheden op zich nam en, op een natuurlijke manier, vader werd van twee kinderen die al deel uitmaakten van zijn leven. Complimenten!

Advertisement