Haar vriend belt een taxi om haar naar huis te brengen nadat hij heeft gezien hoe ze zich kleedde voor het avondje uit

Janine image
door Janine

27 November 2021

Haar vriend belt een taxi om haar naar huis te brengen nadat hij heeft gezien hoe ze zich kleedde voor het avondje uit
Advertisement

Tijdens een date, hoewel het nog niet bekend is of de relatie voor altijd zal duren of niet, zou je een vast punt moeten hebben waarover niet moet worden gediscussieerd. Als we bijvoorbeeld uitgaan met iemand die we leuk vinden, moeten we ook houden van de manier waarop ze zich kleden. TikTok-gebruiker Nikki Jabs vertelde echter over haar slechte ervaring met een man met wie ze aan het daten was. De man leek haar subtiel te bekritiseren om hoe ze zich kleedde, totdat hij op een avond de grens overschreed: hij vertelde haar dat hij zich schaamde om haar voor te stellen op een feestje van zijn werk. De reden was natuurlijk de "ongepaste" manier waarop Nikki zich had gekleed. De avond eindigde al snel, met de man die voor haar een taxi naar huis had gereserveerd.

Een verhaal dat veel elementen bevat die het web deed discussiëren. 

via TikTok / Nikki Jabs

Instagram / nikki.jabs

Instagram / nikki.jabs

De relaatie tussen Nikki en Greg verliep redelijk goed zoals de vrouw vertelde. Hoewel er enkele negatieve signalen waren die Nikki zich later besefte, ging de relatie met deze man redelijk goed. Op een avond was Nikki echter de hoofdpersoon van een onaangenaam incident dat haar aan het denken zette over enkele details. De twee zouden uit eten gaan en kort daarna een grootse opening bijwonen van het winkelbedrijf waar Greg werkt.

Eenmaal onderweg naar het restaurant bleef de man naar Nikki staren, waardoor ze zich afvroeg wat er met haar aan de hand was. Aanvankelijk vertelde Greg haar dat er niets was, maar naarmate het gesprek vorderde, maakte hij duidelijk dat hij niet wilde dat Nikki met hem "zo gekleed" naar dit evenement ging. Op dat moment belde Greg een taxi om haar naar huis te brengen: Nikki bracht de vrijdagavond vervolgens door in de auto met een onbekende die haar terugbracht naar het huis van Greg, waar ze al haar bezittingen had achtergelaten.

Advertisement
TikTok / nikki.jabs

TikTok / nikki.jabs

Onnodig te zeggen dat Nikki haar spullen inpakte en terugkeerde naar haar huis, in een busje waar ze woont en van waaruit ze haar levensavonturen online deelt. Dus ging Greg alleen naar de bedrijfsceremonie en bij zijn terugkeer had hij er spijt van dat hij Nikki op die manier had behandeld: hij verontschuldigde zich en vertelde haar dat haar outfit prima had kunnen zijn voor de avond. Nikki, die die avond helaas voor de tweede keer naar Gregs huis moest om de vergeten computer op te halen, liet zich niet vermurwen door zijn verontschuldiging en de poging tot omhelzing, en verbrak alle banden met hem.

TikTok / nikki.jabs

TikTok / nikki.jabs

Helaas was het niet de eerste keer dat Greg negatief wees op details over haar outfit en Nikki realiseerde zich dat ze geen relatie wilde hebben met dat type man. Gregs opmerkingen over haar uiterlijk waren vaak als volgt: "Waarom draag je hakken? Ik heb liever dat je sneakers draagt” of "Waarom draag je zoveel make-up? Ik vind je mooier zonder". Opmerkingen waardoor Nikki zich onvermijdelijk "fout" voelde, simpelweg omdat het haar manier van zijn uitdrukte.

We mogen niet vergeten dat naast mooi willen zijn en een goede indruk willen maken op anderen, je je op een bepaalde manier kleden, je eigen smaak volgen en make-up opdoen, persoonlijke handelingen zijn. Door je look kun je veel aspecten van een persoon uitdrukken en het is niet juist dat iemand "de vleugels" van anderen afknipt met "giftige" opmerkingen van dit type.

TikTok / nikki.jabs

TikTok / nikki.jabs

Veel TikTok-gebruikers waren blij dat dit gemene aspect van Greg al vroeg duidelijk werd en dat Nikki de kans had om dit ongezonde aspect van haar relatie te begrijpen en er voor altijd vanaf te komen. Veel vrouwen daarentegen komen vast te zitten in relaties zonder deze giftige signalen van hun partner op te merken - signalen die in de loop van de tijd alleen maar erger worden.

Zo kleedde Nikki zich die avond, door minstens 40 minuten te besteden door zich op te maken:

Zo kleedde Nikki zich die avond, door minstens 40 minuten te besteden door zich op te maken:

TikTok / nikki.jabs

Nikki's woorden over Greg waren op een bepaalde manier begripvol: "Ik vind niet dat Greg een slecht persoon is. Ik denk dat Greg een fout heeft gemaakt. Ik gaf echt om hem en doe dat nog steeds. Ik geloof dat ik een slachtoffer was; ik werd onderworpen aan een slechte beslissing. Ik hoop dat hij van deze ervaring heeft kunnen leren om in de toekomst een betere partner te zijn, wetende dat je je partner onvoorwaardelijk moet accepteren."

Wat vind jij van dit verhaal?

Advertisement