Meisje wordt overspoeld met kritiek vanwege de jurk die ze koos voor de bruiloft van haar vriendin

Janine image
door Janine

25 Juli 2023

Meisje wordt overspoeld met kritiek vanwege de jurk die ze koos voor de bruiloft van haar vriendin
Advertisement

Je trouwdag is ongetwijfeld een van de meest opwindende van je leven. Wetende dat je op het punt staat officieel een gezin te stichten met de persoon op wie je verliefd bent, zou iedereen enthousiast maken. Maar we zijn ons er terdege van bewust dat er veel te regelen valt - ook al denk je aan een ceremonie met een heel eenvoudige en intieme receptie - en dat het niet altijd makkelijk is om alles onder controle te houden. Bijvoorbeeld: kun je voorspellen hoe gasten zich kleden? Absoluut niet, maar hiervoor is er een ongeschreven dresscode die elke bruid en bruidegom zich zorgeloos zou moeten laten voelen.

Het is niet vanzelfsprekend dat het gebeurt en soms worden de protagonisten van die dag gedwongen om met veel excentriciteiten om te gaan. Dat leidt in veel gevallen tot verhitte discussies, zoals gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen.

via Tyla

Advertisement
100laurencandy/Instagram

100laurencandy/Instagram

De hoofdpersoon is een jonge vrouw, Lauren Candy, die een video op sociale media heeft geplaatst om haar keuze te delen. Uitgenodigd voor een bruiloft, liet de vrouw haar vrienden op het web haar oplossing voor de jurk zien. Een beslissing die haar talloze kritieken en negatieve meningen over haar heeft opgeleverd.

Lauren laat zich in de clip trots in haar prachtige zomerjurk zien. Volants, geborduurde bloemen en veel lichtheid maken het volgens haar een perfecte jurk voor zo'n gelegenheid, maar niet iedereen was het daarmee eens. Veel gebruikers gaven een niet bepaald positieve mening, vooral over de kleurkeuze: "wit mag nooit gedragen worden op een bruiloft, dat mag alleen de bruid".

Velen beweerden dat de vrouw zich presenteerde in een witte jurk en bloemen, maar dat was niet het geval. De gekozen nuance was saliegroen verfraaid met veel borduursels, wat niets te maken had met de typische kleur van de bruid. Om te bewijzen dat ze niet "fout" was geweest in haar keuze, plaatste Lauren een tweede clip waarin ze een wit topje vergeleek met de jurk: het verschil is enorm.

Advertisement

Gelukkig waren er ook mensen die haar verdedigden: "Mensen weten niet meer wat ze moeten schrijven - zegt iemand - Deze jurk is gewoon prachtig en als iemand hem op mijn trouwdag zou dragen, zou ik meer dan blij zijn"; "Ik begrijp niet wat er wit aan is - schrijft een ander - het is duidelijk groen".

Er was ophef ontstaan ​​over wat je beter wel of niet kunt dragen ter gelegenheid van zo'n ceremonie.

Wat vind je van de etiquette die stelt dat je voor geen enkele reden ter wereld de kleur wit mag kiezen om deel te nemen aan een bruiloft, tenzij je zelf de bruid bent?

Advertisement