Ze koopt een haute couture jurk op de tweedehandsmarkt voor zo'n 13 euro: "hij zit als gegoten"

Janine image
door Janine

24 April 2023

Ze koopt een haute couture jurk op de tweedehandsmarkt voor zo'n 13 euro: "hij zit als gegoten"
Advertisement

Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om een ​​kleine schat te vinden op een rommelmarkt? Dit zijn meer unieke dan zeldzame gebeurtenissen, maar ze vinden plaats wanneer we het het minst verwachten en brengen ongetwijfeld een gevoel van voldoening. De jonge Sarah Dunk weet dit heel goed, een social media-ster die ervoor heeft gekozen haar kleine fortuin te delen door middel van een video waarin ze laat zien dat ze een vintage jurk van Versace had ontdekt die te koop was voor een zacht prijsje.

Maar hoe is ze erin geslaagd dit te ontdekken? En hoe reageerde het web op haar ontdekking? Laten we samen het verhaal in detail bekijken.

via Insider

Instagram - @sarahdunk

Instagram - @sarahdunk

De 28-jarige vrouw uit Toronto, Canada, plaatste een video met het onderschrift "Ik ben sprakeloos". In 31 seconden durende clip is Sarah te zien naast een rek met kleren in een kringloopwinkel, wijzend naar een hangend kledingstuk achter haar en zeggend: "Ik wil niet dramatisch zijn, maar wat ik ga laten zien zal je sprakeloos achterlaten".

Sarah pakt het kledingstuk en laat het iets dichter bij de camera zien, waarbij ze het label laat zien met de prijs gelijk aan ongeveer 13 euro, en vervolgens het etiket van Gianni Versace. In de clip, die meer dan 14,6 miljoen keer is bekeken, noemt Sarah de jurk "prachtig" en "perfect" en past ze hem over haar eigen kleren om te zien hoe hij haar staat.

Sarah heeft meer dan 41.800 volgers op sociale media en plaatst regelmatig video's waarin ze de stukken die ze koopt past, vermaakt en deelt. Ze zei dat ze een andere video aan het opnemen was toen ze de jurk zag. “Ik keek naar het etiket en toen ik besefte wat het was, was ik geschokt! Toen begon ik met mijn telefoon te registreren”, zei ze. Sarah zei dat ze "verbaasd" was over de vondst en zich heel gelukkig voelde, aangezien ze hoopte ooit iets kostbaars te vinden sinds ze in 2014 in tweedehandswinkels begon te snuffelen.

Advertisement

De video ontving meer dan 1.800 reacties van mensen die hun verbazing uitten: "Ik kan niet geloven dat iemand zojuist een vintage jurk van Gianni Versace heeft weggegeven", schreef een gebruiker. “Ik sta versteld: het is niet zomaar een jurk van Versace, maar het is een vintage Versace. Beste deal ooit!”, aldus een meisje.

In een vervolgvideo, die een dag later werd gepost, antwoordde Sarah op een opmerking waarin ze bevestigde dat ze de jurk had gekocht en bedankte ze degenen die haar hielpen het model op te sporen. Sarah liet ook een foto zien waarop ze de jurk aan het passen was zodra ze thuiskwam: "Hij past me perfect!".

Een echte meevaller, we kunnen niet anders zeggen. Heb jij weleens zo'n aankoop gedaan?

Advertisement