Meisje met hersenverlamming kan niet wachten om weer naar school te gaan: haar reactie is ontroerend (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

14 December 2021

Meisje met hersenverlamming kan niet wachten om weer naar school te gaan: haar reactie is ontroerend (+ VIDEO)
Advertisement

Het komt zelden voor dat kinderen enthousiast zijn om na de zomervakantie weer naar school te gaan, maar toch is het een regel die niet voor iedereen lijkt te gelden. In deze video, even eenvoudig als ontroerend, lijkt een klein meisje met hersenverlamming op niets anders te hebben gewacht dan de terugkeer naar school. Dus, gezien haar haast om in de schoolbus te stappen, besloten de ouders de scène van haar tweede schooldag te filmen. De vreugde die de kleine Arianna uitstraalt, zal aanstekelijk zijn!

via Mark Hopper/Facebook

Advertisement
Facebook/Mark Hopper

Facebook/Mark Hopper

Hoeveel kinderen zouden na twee lange maanden zomervakantie graag weer naar school gaan? Ongetwijfeld heel weinig, maar onder deze kleintjes is er een meisje dat ernaar uitkijkt om terug naar de klas te gaan om haar klasgenoten weer te zien. We zijn in Brunswick, in Georgia, waar de kleine Arianna Hopper dolenthousiast is om op de schoolbus te stappen.

Arianna is een kind met ernstige hersenverlamming, maar ze is een van de meest vrolijke personen die er kunnen bestaan. In de video kan het kleine meisje haar vreugde niet bedwingen en zodra de chauffeur haar aan boord van de legendarische gele schoolbus brengt, lijkt ze enthousiast te worden van geluk. De ouders wisten dat Arianna met spanning wachtte op de start van school en daarom besloten ze het te filmen en op sociale media te plaatsen. De beelden raakten de harten van miljoenen mensen, ontroerd door de vreugde en glimlach van het kleine meisje.

Advertisement

SOMEONE was glad to go to school today #cpwarrior #2ndgrader #smiley

Pubblicato da Mark Hopper su Giovedì 8 agosto 2019

Facebook/Mark Hopper

Arianna kan vanwege haar permanente toestand niet praten, maar de school leert haar gebarentaal door haar verschillende technologische apparaten te geven om haar behoeften te kunnen communiceren. De vader zei toen dat de kleine Arianna zo gelukkig is op school dat ze elke avond niet kan wachten om op te staan ​​om naar de les te gaan. Allemaal dankzij haar super klasgenoten die ervoor zorgen dat ze zich geliefd en belangrijk voelt.

De ouders zeiden dat voor de grote terugkeer, toen haar werd gevraagd: "Ben je blij om weer naar school te gaan?", Arianna enorm glimlachte, knikte en een groot "ja" communiceerde via gebarentaal.

In de toekomst kunnen dankzij onderzoek naar stamcellen nieuwe horizonten worden geopend om de kleine Arianna te helpen haar ledematen gemakkelijker te gebruiken. Misschien kan ze op een dag, dankzij onderzoek, zelfs lopen en praten. Tot die tijd zijn we allemaal blij en ontroerd om de grootste vreugde te zien die er in Arianna's ogen kan zijn: de liefde voor het leven.

Advertisement