x
De nicht besluit haar niet uit te nodigen…
Ze maakt dezelfde vlek op haar gezicht waarmee haar zoon werd geboren om hem niet het gevoel te geven dat hij buitengesloten en gepest werd Ze laat haar vreemdgaande vriend haar naam tatoeëren en verlaat hem korte tijd later

De nicht besluit haar niet uit te nodigen voor de bruiloft omdat ze een eetstoornis heeft en "te dik" is

02 December 2021 • Door Janine
1.983
Advertisement

We weten heel goed dat de trouwdag een unieke gebeurtenis moet zijn, absoluut onvergetelijk voor het bruidspaar en dat alles de normen van "perfectie" moet respecteren die van zo'n belangrijke organisatie worden verwacht. Stel het pasgetrouwde nooit teleur, ook al zijn de gasten al met al het mooiste van een bruiloft, oftewel alle naaste familieleden en goede vrienden die deel uitmaken van de belangrijkste mensen in het leven van het bruidspaar. Maar voor veel mensen is dat helemaal niet het geval.


Stel je voor dat je de nicht van de bruid bent en niet wordt uitgenodigd voor het gelukkige evenement omdat je te dik bent, je hebt een eetstoornis en daarom wordt je aanwezigheid niet gewaardeerd; hoe zou jij reageren? Lia legt het ons op een nogal ironische manier uit, die op haar TikTok-kanaal een video plaatste waarin ze via screenshots van gesprekken op haar mobiele telefoon met haar nicht die de bruiloft organiseerde, vertelt dat ze haar had uitgesloten van de gastenlijst omdat ze die dag "een probleem" was dat koste wat kost perfect moest zijn. Hoogstwaarschijnlijk werd haar eetstoornis niet gewaardeerd en zou ze de gelukkige dag hebben "verpest".

Op Tik Tok zei Lia dat haar nicht haar privé-berichten had gestuurd die niet alleen de toestand van het meisje verslechterden, die aanvankelijk het bruidsmeisje van de vrouw zou zijn, maar ze beschuldigden haar ook van de meest extreme gevolgen van haar eetstoornis waardoor ze altijd overgewicht had: "Je hebt geen controle over jezelf en je kunt niet op dieet. Je zult niet langer mijn bruidsmeisje zijn!"

Als het gesprek met haar nicht in eerste instantie alleen ging over de rol van bruidsmeisje, kwam Lia er later via een privé-bericht helaas achter dat de vrouw die op het punt stond te trouwen haar niet meer op haar bruiloft wilde hebben, juist omdat haar eetstoornis een probleem was en vooral omdat Lia er niet in was geslaagd om af te vallen om de perfecte jurk als bruidsmeisje te dragen. Het meisje was kapot van de beslissing van haar nicht: "Ik heb de hele middag gehuild, ik was niet uitgenodigd. Bedankt aan alle volgers op TikTok die me steunen en opbeuren. Jullie zeiden dat ik mezelf meer moest leren respecteren en me niet door mensen moest laten behandelen als afval. Ik ga het proberen.”

TikTok-gebruikers hebben duidelijk de kant van Lia gekozen, maar wat zou jij hebben gedaan als je in haar schoenen had gestaan ​​in dit onaangename verhaal?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt