Hij loopt te voet door de sneeuw om naar een sollicitatiegesprek te gaan: een man ziet hem en biedt hem een ​​baan aan

Janine image
door Janine

06 December 2021

Hij loopt te voet door de sneeuw om naar een sollicitatiegesprek te gaan: een man ziet hem en biedt hem een ​​baan aan
Advertisement

Soms kan het leven ons momenten van grote emotie geven, schijnbaar toevallige momenten die het vermogen hebben om ons leven voor altijd en ten goede te veranderen. In deze zeer toevallige situaties is uiteindelijk een van de onvermijdelijke hoofdrolspelers altijd het grote hart van een vrijgevig persoon, die niet twee keer nadenkt om iemand anders die in moeilijkheden verkeert te helpen. Zoals Art Bouvier overkwam, een restauranteigenaar in de staat Indiana die het leven van een jongen in moeilijkheden voor altijd veranderde...

via Daily Mail UK

Teles/Wikimedia - Not The Actual Photo

Teles/Wikimedia - Not The Actual Photo

Art Bouvier runt een zeer populair restaurant in de deelstaat Indiana, en hij weet heel goed dat in dat geografische gebied de winters erg koud kunnen zijn, maar er vooral heel, heel veel sneeuw kan vallen. Op een van deze zeer ijzige dagen, toen de straten volledig bedekt waren met een deken van sneeuw, zag de man een jongen zijn richting op lopen om de weg te vragen. Art had hem verteld dat het te ver weg was om te lopen en dat het raadzaam was de bus te nemen. De jongen bedankte hem als reactie voor de aanwijzingen en vervolgde te voet de besneeuwde en ijzige weg.

Na een paar minuten zag Art de jongen weer zijn weg vervolgen, dus besloot hij hem een ​​lift te geven en uit te zoeken waar hij heen ging met dat slechte weer...

Advertisement
Pixnio/Not The Actual Photo

Pixnio/Not The Actual Photo

Toen Art even met hem sprak, ontdekte hij dat de jongen in moeilijkheden Jhaquiel heette en op weg was naar een sollicitatiegesprek: "Jhaquiel liep te voet terwijl het sneeuwde, om een ​​sollicitatiegesprek te doen voor een potentiële (maar niet gegarandeerde) baan met minimumloon. In die weersomstandigheden en te voet, omdat hij geen buskaartje kon betalen. Hij had zijn tijd goed gepland en het gesprek was pas over twee uur. Ik vroeg hem of hij had gegeten en hij zei van niet, dus heb ik hem wat geld gegeven voor de lunch. Hij wist het nog niet, maar ik zou hem helpen en hem aannemen in mijn restaurant!”

Toen de arme jongen hoorde van deze buitengewone daad van vriendelijkheid, kon hij Art Bouvier alleen maar dankbaar zijn, een vriendelijke man die niet lang nadacht en hem een ​​betaalde baan aanbood, zonder er iets voor terug te krijgen. Nu werkt Jhaquiel op vaste basis in het restaurant van Art, blij als nooit tevoren dat hij niet alleen een baan heeft gevonden, maar ook een vertrouwde vriend.

Dit zijn de verhalen met een gelukkig einde die we willen horen en lezen!

Advertisement