Hij werkte jarenlang als metselaar en kocht met het geld dat hij verdiende een luxe huis voor zichzelf en zijn gezin

Janine image
door Janine

06 December 2021

Hij werkte jarenlang als metselaar en kocht met het geld dat hij verdiende een luxe huis voor zichzelf en zijn gezin
Advertisement

Het is niet waar dat de dromen die we als kinderen altijd hadden, nooit zullen uitkomen; tenzij je er altijd van hebt gedroomd om naar een fantastisch koninkrijk te reizen, is alles in het leven haalbaar, als je het feit wilt accepteren dat ons gemeenschappelijke pad, ons pad, altijd bezaaid zal zijn met moeilijkheden en obstakels; we moeten alleen onze mouwen opstropen en hard werken om onze droom waar te maken. Iets wat Diego Reyna op een voorbeeldige manier deed, een Mexicaanse immigrant die met zijn gezin naar Canada verhuisde om een ​​waardiger leven te leiden dan het leven dat hij achterliet...

via Diego Saul Reyna/YouTube

Advertisement

Diego Saùl Reyna is een immigrant uit Mexico die al enige tijd in het Canadese land woont en metselaar was in Noord-Amerika; een zeer bescheiden baan, maar die hij met grote passie en toewijding deed, zozeer zelfs dat Diego na jaren van opofferingen om hem een ​​betere toekomst voor hem en zijn gezin te geven, erin slaagde een onafhankelijk huis voor zichzelf te kopen; dit komt omdat hij in de loop van de tijd, van een eenvoudige metselaar, is uitgegroeid tot een professionele bouwaannemer in een vreemd land.

Advertisement

En dus, na carrière te hebben gemaakt en zijn droom te hebben nagestreefd, is het Diego Saul Reyna nu gelukt om een ​ huis te kopen voor hem en zijn gezin, een droom die eindelijk is uitgekomen na vele jaren van opofferingen en onzekerheid. In een video op YouTube die meteen het internet rondging, richt Diego zich dan ook tot zijn volgers en tot iedereen die zijn verhaal wil horen: "Spaanstalige broeders, eindelijk, na zoveel onzekerheid, niet wetend waar naartoe te gaan, hebben we eindelijk een huisje, ons nieuwe thuis! In deze video wil ik jullie niet alleen mijn huis laten zien, maar het echte leven van een immigrant en de uitdagingen waarmee je te maken krijgt als je besluit te emigreren naar dit land, zoals ik jullie verschillende keren heb geadviseerd."

In de video die hij op YouTube plaatste, toont de man blij en trots het nieuwe, luxueuze huis in een welvarende buitenwijk van Canada; het vrijstaande huis heeft een woonkamer, een grote eetkamer, een enorme keuken, drie slaapkamers, een terras, een studeerkamer, een logeerkamer, een garage waar drie auto's tegelijk in passen, een wasruimte, een tuin en een dependance. Bovendien heeft de wijk waar Diego en zijn gezin nu wonen een kunstmatige vijver die wordt gedeeld door alle huizen aan de achterkant van het blok.

Niet slecht, toch?

Diego Saul Reyna/Instagram

Diego Saul Reyna/Instagram

Het verhaal van Diego Reyna en zijn familie die gedwongen werden te emigreren van Mexico naar Canada, leert ons veel: gooi nooit de handdoek in de ring en wees altijd bereid om grote offers te brengen om je droom waar te maken; wie wil er nu niet een superluxe huis helemaal voor zichzelf?

Advertisement