Beschuldigd van diefstal in de supermarkt waar ze boodschappen aan het doen was, klaagt ze hen aan en wordt miljonair

Janine image
door Janine

07 December 2021

Beschuldigd van diefstal in de supermarkt waar ze boodschappen aan het doen was, klaagt ze hen aan en wordt miljonair
Advertisement

Heb je ooit zo'n aanvankelijk tragische situatie meegemaakt dat om de een of andere reden een echte meevaller werd? Niet iedereen heeft in het leven het voorrecht om zijn ongeluk om te zetten in overduidelijk geluk, en in plaats daarvan is dit precies wat er gebeurde met Lesleigh Nurse, een vrouw die in Alabama woont en die de hoofdrolspeelster was van een hoogst onrechtvaardige fout die absoluut niet haar schuld was; nadat ze gerechtigheid had geëist, nam ze wraak en werd zelfs miljonair!

via AL.com

Advertisement
Mike Mozart/Flickr - Not The Actual Photo

Mike Mozart/Flickr - Not The Actual Photo

In 2016 werd Leslegh Nurse beschuldigd van winkeldiefstal in de supermarkt: door een storing van de elektronische kassa werd ze aangehouden door de beveiliging van de zaak, ervan overtuigd dat de vrouw slim probeerde te zijn en de supermarkt verliet met onbetaalde boodschappen. Ondanks dat Lesleigh probeerde uit te leggen wat er was gebeurd, werd ze gearresteerd en vervolgens vrijgelaten. Ondanks de slechte ervaring hielden de problemen voor de vrouw daar zeker niet op.

Enige tijd na haar vrijlating kreeg de Amerikaanse vrouw dreigementen van een advocatenkantoor in Florida, die haar vroegen om de winkel van Walmart $200 te betalen, anders zouden ze een civiele procedure tegen haar hebben aangespannen; later werd bekend dat Walmart zelf achter die juridische afdeling zat, die er op alle mogelijke manieren een slaatje uit probeerde te slaan, zelfs als de specifieke kwestie officieel was gesloten.

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Lesleigh Nurse ontdekte later dat ze niet de enige was die deze aanvallen van Walmart onderging, die zich laf achter het advocatenkantoor verschuilde, en dus besloot ze het Amerikaanse bedrijf aan te klagen; een rechtszaak die de vrouw goed deed, aangezien aan het einde van dit absurde verhaal de Mobile County Court in Alabama Lesleigh maar liefst $2,1 miljoen toekende ter compensatie voor de geleden schade. Opeens was ze miljonair geworden!

Wat vind jij van dit ongelooflijke verhaal? Denk je dat Lesleigh er goed aan heeft gedaan om de supermarktketen aan te klagen?

Als de prijs die je voor $200 moet betalen, 2,1 miljoen dollar is... waarschijnlijk wel!

Advertisement