Beschuldigd van diefstal in de supermarkt waar ze boodschappen aan het doen was, klaagt ze hen aan en wordt miljonair - BekijkDezeVideo.nl
x
Beschuldigd van diefstal in de supermarkt…
Enkele praktische tips om je batterij langer mee te laten gaan als je telefoon snel leeg raakt De moka grondig schoonmaken: drie handige tips om hem er weer als nieuw uit te laten zien met alleen natuurlijke ingrediënten

Beschuldigd van diefstal in de supermarkt waar ze boodschappen aan het doen was, klaagt ze hen aan en wordt miljonair

07 December 2021 • Door Janine
9.107
Advertisement

Heb je ooit zo'n aanvankelijk tragische situatie meegemaakt dat om de een of andere reden een echte meevaller werd? Niet iedereen heeft in het leven het voorrecht om zijn ongeluk om te zetten in overduidelijk geluk, en in plaats daarvan is dit precies wat er gebeurde met Lesleigh Nurse, een vrouw die in Alabama woont en die de hoofdrolspeelster was van een hoogst onrechtvaardige fout die absoluut niet haar schuld was; nadat ze gerechtigheid had geëist, nam ze wraak en werd zelfs miljonair!

via: AL.com

In 2016 werd Leslegh Nurse beschuldigd van winkeldiefstal in de supermarkt: door een storing van de elektronische kassa werd ze aangehouden door de beveiliging van de zaak, ervan overtuigd dat de vrouw slim probeerde te zijn en de supermarkt verliet met onbetaalde boodschappen. Ondanks dat Lesleigh probeerde uit te leggen wat er was gebeurd, werd ze gearresteerd en vervolgens vrijgelaten. Ondanks de slechte ervaring hielden de problemen voor de vrouw daar zeker niet op.

Enige tijd na haar vrijlating kreeg de Amerikaanse vrouw dreigementen van een advocatenkantoor in Florida, die haar vroegen om de winkel van Walmart $200 te betalen, anders zouden ze een civiele procedure tegen haar hebben aangespannen; later werd bekend dat Walmart zelf achter die juridische afdeling zat, die er op alle mogelijke manieren een slaatje uit probeerde te slaan, zelfs als de specifieke kwestie officieel was gesloten.

Lesleigh Nurse ontdekte later dat ze niet de enige was die deze aanvallen van Walmart onderging, die zich laf achter het advocatenkantoor verschuilde, en dus besloot ze het Amerikaanse bedrijf aan te klagen; een rechtszaak die de vrouw goed deed, aangezien aan het einde van dit absurde verhaal de Mobile County Court in Alabama Lesleigh maar liefst $2,1 miljoen toekende ter compensatie voor de geleden schade. Opeens was ze miljonair geworden!

Wat vind jij van dit ongelooflijke verhaal? Denk je dat Lesleigh er goed aan heeft gedaan om de supermarktketen aan te klagen?

Als de prijs die je voor $200 moet betalen, 2,1 miljoen dollar is... waarschijnlijk wel!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt