61-jarige vrouw wint voor de derde keer $50.000 in de loterij

Janine image
door Janine

24 December 2021

61-jarige vrouw wint voor de derde keer $50.000 in de loterij
Advertisement

We hebben allemaal wel eens het verlangen gehad om zonder veel moeite rijk te worden; het leven is meestal gevuld met enorme moeilijkheden om het hoofd te bieden, van gigantische offers om brood op de plank te krijgen en proberen om het einde van de maand te halen. Zou in deze situaties een hoop geld dat gewonnen is door puur geluk niet handig zijn om al onze problemen op te lossen? Stel je voor dat de vrouwelijke hoofdrolspeler van dit ongelooflijke verhaal drie keer het geluk aan haar zijde heeft gehad!

via CNN

Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

De vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal is 61 jaar oud, woont in Maryland, in de Verenigde Staten, en ook zij, als ze erover nadenkt, kan niet begrijpen waarom deze meevaller haar drie keer is overkomen; deze gepensioneerde huishoudster kocht aanvankelijk twee krasloten van vijf dollar bij Talbert's Ice & Beverage Service in de stad Bethesda. De eerste van deze loten was verliezend, de tweede was winnend, en dus won ze een prijs van $50.000. Een enorm bedrag!

En dat was in werkelijkheid de derde keer dat de vrouw een prijs van $50.000 had gewonnen door een lot te kopen dat later winnend bleek te zijn; de eerste en tweede keer was in 2018: in praktisch slechts twaalf maanden had de gepensioneerde huishoudster de prijs van $50.000 twee keer gewonnen!

Advertisement
Javier/Flickr - Not The Actual Photo

Javier/Flickr - Not The Actual Photo

Een ongekend flagrant fortuin, dat zowel door de vrouw in kwestie als door een van haar vriendinnen werd becommentarieerd, ondervraagd over het gebeurde door de loterijbeambten waar de 61-jarige haar drie overwinningen had behaald in die drie jaar: "Mensen spelen hun hele leven, en misschien winnen ze nooit, dus het is verbazingwekkend dat ik drie keer het winnende lot heb gewonnen!"

De vriendin van de zeer gelukkige vrouw zei in plaats daarvan: "Toen ze het me vertelde, was ik heel blij en uitgelaten voor haar. Het was absurd om te geloven dat ze weer $50.000 had gewonnen, voor de derde keer!"

Een meer uniek dan zeldzaam geval dat van de hoofdpersoon van dit ongelooflijke verhaal, ongetwijfeld; hoe zou jij het geld dat je uit deze onverwachte overwinningen zou hebben verkregen, willen besteden? Zou je het geld hebben uitgegeven of zou je het op de bank zetten, wachtend op mindere tijden?

Advertisement