Hij wint 70.000 euro met een lot: de gelukkige is een werkloze man met twee kinderen

Janine image
door Janine

08 December 2021

Hij wint 70.000 euro met een lot: de gelukkige is een werkloze man met twee kinderen
Advertisement

Soms confronteert het leven ons met werkelijk onvoorspelbare en verrassende situaties; vaak kunnen deze onverwachte gebeurtenissen negatieve of positieve gevolgen hebben voor ons leven, en wanneer er eindelijk goed nieuws komt zoals datgene dat de gelukkige hoofdpersoon van dit prachtige verhaal met een gelukkig einde heeft bereikt, kunnen we alleen maar glimlachen om de kansen die het leven ons biedt, en het met vreugde en geluk vieren. Heb je ooit een groot bedrag gewonnen door een lot of een zogenaamd "kraslot" te kopen?

via TGCom24

Advertisement
J.Money/Flickr - Not The Actual Photo

J.Money/Flickr - Not The Actual Photo

Dit is wat er gebeurde met een vader van Nigeriaanse afkomst met eerdere gezondheidsproblemen, zonder baan en met twee kinderen in de stad Casarsa, in Friuli Venezia Giulia in Noord-Italië. De man ging een kleine bar in de Italiaanse stad binnen door een "kras en win”-lot van slechts één euro te kopen om zijn geluk te beproeven, en het geluk kwam op de deur van deze vader, die in grote financiële moeilijkheden zat, aankloppen. Een man van 34 jaar zonder vaste baan, met twee kinderen en een verleden met een slechte gezondheid, controleerde het kaartje van 1 euro bij de eigenaar van de bar/tabakswinkel Ermes Franzoni, die het goede nieuws onthulde: de man had zojuist 70.000 euro gewonnen!

Ermes Franzoni vertelde over dat ongelooflijke moment: "Toen ik hem vertelde dat hij echt 70 duizend euro had gewonnen, glimlachte hij, hij bleef kalm. We zijn allemaal zo blij dat de overwinning naar een bescheiden man ging die al een jaar in de stad woont met zijn gezin en momenteel zonder baan zit. Toen we ons realiseerden dat dat kaartje van 1 euro echt winnend was, hebben we allemaal met hem geproost!"

Advertisement
Pxhere/Not The Actual Photo

Pxhere/Not The Actual Photo

De 34-jarige man reageerde echter volkomen rustig; misschien omdat hij pas een jaar in Italië woonde en de taal niet goed verstond, maar ook de dynamiek van het "kras en win"-spel niet begreep, of omdat hij diep van binnen wist dat zijn leven op het punt stond een beetje te veranderen, maar hij kon het nog steeds niet geloven: het geluk had eindelijk op zijn deur geklopt en die van zijn gezin, hij zou het geld gebruiken om het zijn twee kinderen aan niets te laten ontbreken en zou iets opzij hebben gezet voor nog donkerder tijden, wachtend op een stabiele en goed betaalde baan.

Proficiat aan deze gelukkige vader, het geluk heeft deze keer echt de juiste persoon gekust!

Advertisement