Leerling van het lyceum ziet een oude vrouw lopen op de snelweg en is de enige die stopt om haar te helpen

Janine image
door Janine

09 December 2021

Leerling van het lyceum ziet een oude vrouw lopen op de snelweg en is de enige die stopt om haar te helpen
Advertisement

Als er een kans is om anderen te helpen, moet dit zonder na te denken worden gedaan. In feite dacht de 17-jarige Eric Roman niet twee keer na voordat hij een oudere vrouw hielp, duidelijk in de problemen, die verward ronddoolde op de snelweg van Staten Island. De vrouw rilde van de kou toen Eric haar letterlijk redde van een mogelijk dodelijk ongeval. Laura Farr, 87 jaar, probeerde het huis van haar kleinkinderen te bereiken om hen op te zoeken. Blijkbaar had iemand de lieve oma een lift gegeven zonder te wete dat ze aan wagenziekte lijdt; oma moet dus uit de auto zijn gestapt en te voet proberen verder te gaan. Gelukkig aarzelde de student Eric niet en stopte om haar te helpen.

via Youtube / CBS New York

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Laura Farr liep letterlijk op een snelweg, een zeer gevaarlijke plaats, zeer ongeschikt voor voetgangers, toen Eric Roman haar opmerkte en onmiddellijk stopte om haar te helpen. De jonge man stopte met zijn auto om te controleren of ze in orde was. Eric besefte al snel dat er iets mis was, niet alleen omdat de oude vrouw alleen op de snelweg liep, maar ook omdat ze beefde en er erg verward uitzag. Hoewel de lieve oma erop stond Eric te vertellen dat het goed met haar ging, wilde de jongen een ambulance bellen: "Ik hou je hand vast als je in de ambulance stapt", stelde hij haar gerust, terwijl hij haar probeerde te overtuigen: "Laat ze je komen ophalen om wat controles uit te voeren”.

Advertisement
Youtube Screenshot

Youtube Screenshot

Uiteindelijk gaf de oude vrouw toe en de twee wachtten samen op de ambulance. De vrouw werd uiteindelijk gered en artsen verzekerden zich ervan dat het goed met haar ging. Enige tijd later ontmoetten mevrouw Farr en de jonge Eric elkaar weer, maar deze keer onder aangenamere omstandigheden. Eric had de vrouw wat bloemen gebracht en zij herkende hem meteen: "Toen hij binnenkwam, riep hij haar bij haar naam en zei: 'Dit is die jongen. Hij is de jongen die me heeft geholpen!", vertelde mevrouw Farrs dochter, Roselyn Abraham.

Een simpele daad van vriendelijkheid die het leven van mevrouw Farr heeft gered en ons eraan herinnert hoe weinig het kost. Wie weet hoeveel mensen voordat Eric die straat was gepasseerd zonder ook maar even te vragen of die oma in orde was. We moeten anderen niet de rug toe keren, vooral niet als we in een positie verkeren om een ​​handje te helpen!

Advertisement