Ze slaapt in een slaapkamer gescheiden van haar man en zegt dat ze toch een gelukkig huwelijk heeft

Janine image
door Janine

14 December 2021

Ze slaapt in een slaapkamer gescheiden van haar man en zegt dat ze toch een gelukkig huwelijk heeft
Advertisement

Wat zijn de elementen die een huwelijk gelukkig en langdurig kunnen maken? Er is geen eenduidig ​​antwoord, maar veel vrouwen en mannen die permanent met een partner samenwonen, zullen je misschien vertellen dat een van de geheimen van een perfecte sentimentele relatie is om de kwaliteit van de slaap hoog te houden. Je leest het goed, goed slapen is geen te onderschatten detail, zeker niet als we getrouwd zijn en een tweepersoonsbed delen. Een vrouw genaamd Tiffany Michelle onthulde dat slapen in een aparte slaapkamer van haar man... bijna elk probleem oploste.

via Tiffany Michelle/TikTok

tiffany michelle/TikTok

tiffany michelle/TikTok

Tiffany Michele vertelde in een verhaal op TikTok dat een van de geheimen die de relatie met haar man veel beter, meer ontspannen en evenwichtiger maakt, het slapen in verschillende bedden en het hebben van aparte slaapkamers is. Een niet onbelangrijk detail, aangezien de traditie wil dat man en vrouw, of in ieder geval een getrouwd stel, in hetzelfde gedeelde bed slapen; wat als een van de twee wat privacy of persoonlijke ruimte wil op een moment van de dag, dat van de rust, dat zo delicaat en belangrijk is?

Een keuze, die van Tiffany, die er zeker voor heeft gezorgd dat de volgers op haar TikTok-profiel in hun mening letterlijk in tweeën zijn gesplitst: er zijn er die vinden dat slapen in twee aparte bedden een prima idee is om na het einde van een lange dag wat meer privacy en rust te krijgen, en die daarentegen geen huwelijk kunnen bedenken zonder een gedeeld bed.

Advertisement
tiffany michelle/Tiktok

tiffany michelle/Tiktok

Het meisje dat de video op TikTok schreef, legt haar merkwaardige maar legitieme keuze als volgt uit: "Stel je voor dat je een vreselijke dag hebt, naar huis gaat en gewoon wilt slapen en een beetje alleen wilt zijn en dat als je gewoon wilt rusten, je een slapende partner hebt in hetzelfde bed. Dit is iets wat ik helemaal niet leuk vind in een huwelijk, iedereen zou zijn eigen ruimte moeten hebben zonder genegenheid en wederzijdse liefde op te offeren!"

Wat vind je van de merkwaardige getuigenis van deze vrouw? Is het goed om je eigen ruimte thuis op te eisen zonder gedeelde momenten met je partner op te geven of moet je je koste wat kost "overgeven" aan de traditie van het gedeelde tweepersoonsbed? Laat het ons weten in de comments!

Advertisement