Hij werkt hard om zijn alleenstaande moeder een eigen huis te geven: "Je verdient dit en meer"

Janine image
door Janine

18 December 2021

Hij werkt hard om zijn alleenstaande moeder een eigen huis te geven: "Je verdient dit en meer"
Advertisement

Wat zou je niet doen voor je moeder! Kinderen weten heel goed dat als de moeder in grote moeilijkheden zit of verdrietig is, ze de mouwen moeten opstropen en proberen haar leven te verbeteren. Soms is het dankzij het offer van een kind dat een ouder het recht op een waardig leven kan krijgen, zonder financiële tekortkomingen, en dit zeer ontroerende verhaal dat we je gaan vertellen leert ons opnieuw dat je moeder je moeder is, en een kind zou echt alles doen om haar te laten glimlachen!

via La Piquina Oficial/YouTube

YouTube

YouTube

Dit is het verhaal van een zoon die zijn jeugd opofferde om te werken, en niet alleen om iets voor zichzelf opzij te zetten en een leven op te bouwen, maar ook om eindelijk de geheime droom van zijn moeder te verwezenlijken: haar eigen huis hebben. Een verlangen dat de vrouw altijd heeft gehad, maar die ze om financiële redenen nooit heeft kunnen realiseren. Gelukkig heeft de zoon in al die jaren de handen uit de mouwen gestoken en heeft hij met de verdiensten van zijn werk de mogelijkheid gekregen om een ​​zelfstandig huis te kopen waar zijn moeder kan wonen. Maar om haar dit onverwachte cadeau te geven, heeft de man een grote verrassing in scène gezet.

Toen hij op een ochtend zijn moeder in de auto liet stappen, zei hij tegen haar dat ze haar ogen moest blinddoeken en hem moest vertrouwen, dat hij haar naar een plek zou brengen die ze zich nooit had kunnen voorstellen; de vrouw, die eerst bezorgd was, dacht dat hij haar naar een gevaarlijke en onveilige plek bracht, dus was ze van plan de politie te bellen. Maar haar zoon zei dat ze zich geen zorgen moest maken, ze waren er bijna...

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Toen ze ter plaatse kwamen, deed de zoon de blinddoek af en liet haar het nieuwe huis zien waar ze zou gaan wonen; de vrouw kon haar ogen niet geloven, ze barstte in tranen uit: "Je verdient dit en nog veel meer, Maria, je was tegelijkertijd moeder en vader voor ons, ik wil je dit prachtige huis geven, om daar te kunnen wonen, ik hoop dat je het mooi vindt." Toen ging de zoon verder met het overhandigen van de sleutels: “Ik zal je de sleutels van je huis geven (...) je verdient het omdat je de beste moeder van de wereld bent, ik hoop dat je het mooi vindt en dat je er gelukkig van wordt!"

De ontroerende verrassingsvideo ging in korte tijd de wereld rond, ontroerde gebruikers op het web en bewijst eens te meer dat je moeder altijd je moeder is!

Advertisement