Hij helpt een onbekende zonder geld in de regen: 3 jaar later komt hij haar weer tegen en huurt haar in als verzorgster voor zijn ouders - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij helpt een onbekende zonder geld…
Politie koopt gloednieuwe fiets voor jongen die plotseling te voet verder moest Hij trouwt 2 dagen voor de tragedie met de liefde van zijn leven en raadt iedereen aan:

Hij helpt een onbekende zonder geld in de regen: 3 jaar later komt hij haar weer tegen en huurt haar in als verzorgster voor zijn ouders

08 Januari 2022 • Door Janine
5.235
Advertisement

TunDe Hector had geen benzine en geen geld meer, in een hevige regenbui die niet leek te stoppen. Chris had medelijden en voelde de behoefte om haar te helpen door haar een lift in de auto of door haar wat geld te geven. Een daad van pure vriendelijkheid. Drie jaar later ontmoette de man dezelfde vrouw opnieuw en ontdekte dat het de perfecte verpleegster zou kunnen zijn om zijn bejaarde en zieke ouders te verzorgen.

Een heel mooi verhaal dat daar niet eindigde. Nu organiseren deze twee mensen samen inzamelingsacties om andere mensen in nood te helpen.

foto: YouTube

Dit verhaal begint op een regenachtige zondag op een Amerikaanse weg. Chris Wright, geboren in Georgia, reed met zijn gezin naar de kerk toen hij - in de stortregen - een vrouw langs de kant van de weg zag lopen met een jerrycan in de hand. Hij kon niet anders dan tussenbeide komen. Omdat hij wist dat het dichtstbijzijnde tankstation nog ver weg was, liet hij zijn gezin bij de kerk achter en reed terug om de vrouw een lift te geven.

Mevrouw TunDe Hector maakte een moeilijke periode door: ze zat midden in een scheiding, had financiële problemen en toen haar auto zonder benzine kwam te zitten, in de regen, had ze maar vijf dollar op zak. Natuurlijk was ze wanhopig. Om te kunnen doorrijden, hoefde ze alleen maar naar het dichtstbijzijnde tankstation te lopen. Toen Wright naderde en aanbood haar te helpen, was het alsof er een engel uit de hemel was neergedaald om haar te helpen.

"Nadat ik haar bij het tankstation had achtergelaten", zegt Chris vandaag, “wilde ik wegrijden toen ik de Heer hoorde zeggen: 'Wat je ook in je zak hebt, geef het aan haar. Ze heeft het nodig.' Dus ik gaf haar de $40 die ik in mijn portemonnee had. Ze huilde en ik nam afscheid met de gedachte dat ik haar nooit meer zou zien.”

Het verhaal houdt daar echter niet op. Drie jaar na deze episode begon Wrights moeder Judy te lijden aan complicaties van de ziekte van Parkinson. Bij ontslag uit het ziekenhuis besloten Chris en zijn vader dat ze de steun van een thuiszorgmedewerkster nodig hadden om voor haar te zorgen.

Alleen degenen die deze ervaring hebben meegemaakt, kunnen begrijpen hoe moeilijk het is om een ​​oprecht, eerlijk en betrouwbaar persoon te vinden. Geen wonder dat Chris zo bezorgd was over deze zoektocht.

Toch belde de vader van Wright hem enthousiast nadat hij een bijzondere gezondheidsassistente had ontmoet, die vrij onverwachts bij hen thuis was gekomen. "Er is hier een vrouw,” zei Chris' vader aan de telefoon, "die we absoluut moeten aannemen omdat er iets bijzonders aan haar is. Ik voel me beter sinds ze in huis is en je moeder vindt haar ook geweldig.” Dus rende Chris naar huis om deze verpleegster te ontmoeten en... hij stond weer oog in oog met Hector, de vrouw die hij drie jaar geleden had geholpen.

Om de waarheid te zeggen, herkende Chris de vrouw niet onmiddellijk, maar zij was het die hem deed herinneren aan die kleine, maar zeer belangrijke daad van vriendelijkheid van jaren geleden jegens haar. Toen hij zich dat moment herinnerde, kon Chris niet anders dan huilen.

Deze twee mensen voelen dat ze verbonden zijn door een goede hogere kracht. Juist ter ere van dit nieuwe geloof zijn zij gestart met het organiseren van fondsenwerving voor verschillende initiatieven, die allemaal zeer succesvol zijn geweest.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt