Hij vraagt haar ten huwelijk met dezelfde ring die hij gebruikte met zijn ex: de vrouw is radeloos

Janine image
door Janine

16 December 2021

Hij vraagt haar ten huwelijk met dezelfde ring die hij gebruikte met zijn ex: de vrouw is radeloos
Advertisement

Het is niet leuk om een ​​ongewenst cadeau te krijgen, zeker niet als het een gerecycled cadeau blijkt te zijn of als het eerder van iemand anders is geweest; we hebben het gevoel, voor ons die het ontvangen, niet met rechtvaardigheid te worden beschouwd en behandeld te worden als “tweede keus”. Een soortgelijk gevoel werd ervaren door de vrouw die dit praktisch absurde verhaal vertelde, die zich tot het web wendde als "verraden” vrouw vanwege een verlovingsring met een onaangename oorsprong...

via Mirror UK

Advertisement
RawPixel/Not The Actual Photo

RawPixel/Not The Actual Photo

De anonieme vrouw vertelde de gebruikers dat de verlovingsring die haar partner haar had gegeven een herkomst had die ze liever niet had ontdekt, omdat het exact dezelfde ring was die hij jaren geleden met zijn ex had "gebruikt". Een verontrustende ontdekking die ze met de volgende woorden vertelde: "Ik was vanaf het begin wantrouwend omdat ik wist dat zijn ex (oftewel de moeder van mijn stiefkinderen) de ring aan hem had teruggegeven toen ze uit elkaar gingen. Ik wist dat hij hem nog steeds had toen we elkaar voor het eerst ontmoetten, want hij vond het toen we veel nutteloze dingen en rommel opruimden toen we gingen samenwonen. Dit alles gebeurde zeven jaar geleden. De ring was weg en hij vertelde me dat het voor altijd weg was.

Toen hij me ten huwelijk vroeg, had ik meteen wat twijfels. Ik herinner me dat ik de ring had gezien, maar ik wist niet meer precies hoe hij eruit zag, dus ik kon er niet 100% zeker van zijn dat het die ring was. Ik heb het hem ook gevraagd, maar hij vertelde me dat hij het uit een winkel in de buurt van ons huis had gekocht en met een vriend was gegaan om het uit te zoeken om aan mij te geven."

Advertisement
Pixabay/Not The Actual Photo

Pixabay/Not The Actual Photo

Toen bleek uiteindelijk dat de vrouw het bij het rechte eind had, haar vermoedens waren juist, zelfs als de gebruiker niet uitlegt hoe ze uiteindelijk aan die zekerheid kwam: "Ik ben echt verbijsterd door deze hele zaak. Ik zou blij zijn geweest met iets anders, maar ik ben letterlijk geschokt dat hij me een leugen had verteld en dat het de ring is die hij in het verleden ook aan een andere vrouw heeft gegeven, die tegelijkertijd de moeder is van zijn kinderen: wat als ze dit zou merken? Ben ik terecht geïrriteerd?"

Wat vind je van dit hele verhaal? Heeft de vrouw volgens jou gelijk dat ze zich hier druk over maakt of moet ze er op de een of andere manier overheen komen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

En dan te bedenken dat het allemaal begon met... een verlovingsring!

Advertisement