Oma geeft met kerst dezelfde pyjama aan haar 5 kleinkinderen, maar sluit één kleinkind uit: de foto maakt het web woedend

Janine image
door Janine

16 December 2021

Oma geeft met kerst dezelfde pyjama aan haar 5 kleinkinderen, maar sluit één kleinkind uit: de foto maakt het web woedend
Advertisement

Oma is een belangrijke figuur in het leven van een kind, maar niet alle grootmoeders lijken een voorbeeld voor hun kleinkinderen te zijn. Een foto op Facebook van een groep kinderen die dezelfde pyjama dragen - op één na - zorgde voor veel discussie. Het verhaal achter deze foto heeft veel gebruikers teleurgesteld en geschokt achtergelaten: de grootmoeder kocht en gaf haar 5 kleinkinderen een identieke pyjama, met uitzondering van de enige kleinzoon die uit een eerdere relatie is geboren en die dus niet haar biologische kleinzoon is. Iemand merkte op dat dit een van de vele redenen is waarom "schoonmoeders vaak niet gewaardeerd worden". Wat denk jij?

Some people out there with no heart 😡! “A friend of mine is married. Mother in law bought matching PJ’s for all kids EXCEPT the one that doesn’t belong to her son. Is she wrong?”

Pubblicato da Spotted : Brierley Hill and local su Lunedì 13 dicembre 2021

Het is niet leuk om een ​​kind zich buitengesloten te laten voelen, wat de reden ook is. Er verscheen een bericht op Facebook met de volgende tekst: "Een vriend van mij is getrouwd. De schoonmoeder kocht bijpassende pyjama's voor alle kinderen BEHALVE degene die niet van haar zoon is. Heeft ze verkeerd gehandeld?”. De opmerkingen van de gebruikers laten de schoonmoeder geen uitweg, maar ook degenen die de foto hebben gemaakt, die wordt gedefinieerd als een "medeplichtige" van dit onrecht. Hoewel er enkele opmerkingen zijn die het gebaar van de schoonmoeder proberen te rechtvaardigen door erop te wijzen dat het uiteindelijk haar keuze was, zijn er vele anderen die het op één punt eens zijn: “Wat kunnen mensen toch harteloos zijn!”

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Een moeder merkte op dat zo'n schoonmoeder de deur uit moet met haar pyjama’s, als ze vrijwillig dit kind uitsluit alleen omdat hij niet de biologische kleinzoon is: "Die pyjama’s zouden met haar het huis uit moeten. Je kunt mijn kind niet anders behandelen dan mijn andere kinderen, omdat ik op dit moment het gevoel heb dat je mij of mijn kind niet leuk vindt.” Kortom een ​​mooie en goede persoonlijke belediging! Bovendien, wie heeft de foto gemaakt? Onbewogen toekijken en zelfs op de foto gaan met het "uitgesloten" kind doet je perplex staan. Trouwens, zou niet iedereen aardiger moeten zijn met Kerstmis? Blijkbaar veranderen sommige mensen echter nooit.

Wat vind je van dit verhaal: had de schoonmoeder gelijk of niet om het kind buiten te sluiten?

Advertisement