Ze presenteert zich voor het examen voor het rijbewijs in haar auto

Janine image
door Janine

17 December 2021

Ze presenteert zich voor het examen voor het rijbewijs in haar auto
Advertisement

We wisten allemaal al dat het leven uit onverwachte gebeurtenissen en grote verrassingen bestaat, maar soms lijken sommige situaties op de zeer fijne draad van absurditeit te reizen, zo erg zelfs dat we vaak denken dat ons gemeenschappelijke pad echt zinloos is. Stel je in dit geval voor dat je rij-instructeur bent die klaar staat om leerlingen het examen af te leggen voor het theorie-bewijs en dat je verneemt dat een van je leerlingen met haar eigen auto is gekomen; hoe zou jij reageren?

via Sky TG 24

Advertisement
Santeri Viinamaki/Wikimedia - Not The Actual Photo

Santeri Viinamaki/Wikimedia - Not The Actual Photo

Deze absurde situatie deed zich voor in de Italiaanse stad Biella, waar een 40-jarige vrouw van Nigeriaanse afkomst zich op het theorie-examen presenteerde om in haar eigen auto het theoriebewijs te halen. Het meest ongelooflijke is dat de vrouw niet alleen haar auto parkeerde voor het gebouw waar de examens zouden plaatsvinden, maar dat ze zelf de auto bestuurde en dus niet vergezeld was van een bestuurder met een geldig rijbewijs, volgens de Italiaanse regelgeving.

Toen de veertigjarige vrouw ging zitten om het theorie-examen af ​​te leggen om haar rijbewijs te halen, werd ze vervolgens tegengehouden door de Verkeerspolitieagenten, dezelfde die hadden opgemerkt dat de leerlinge haar auto voor de ingang van het gebouw van het Italiaanse CBR had geparkeerd, en werd vervolgens gesanctioneerd volgens de wegcode die van kracht is in de Italiaanse natie.

Advertisement
StockVault/Not The Actual Photo

StockVault/Not The Actual Photo

Het is niet duidelijk waarom de vrouw een rijbewijs moest halen als ze al in haar eigen auto reed; was de auto waarin ze bij het CBR was aangekomen niet van haar? Zat er een oplichterij achter? We weten het niet, het was een beslist onverstandige zet om in haar eigen auto naar het rijbewijs-examen gaan, met de handen aan het stuur en zonder begeleiding...

Nadat we over dit absurde verhaal hebben gehoord, zullen we ons nergens meer over verbazen, nietwaar?

Advertisement