Ze is geëmotioneerd als ze een juweel ontvangt met de as van haar moeder

Janine image
door Janine

19 December 2021

Ze is geëmotioneerd als ze een juweel ontvangt met de as van haar moeder
Advertisement

Het verlies van een dierbare kan buitengewoon moeilijk zijn om overheen te komen en, om eerlijk te zijn, zul je er misschien nooit overheen komen. Er zijn echter veel manieren om met verdriet om te gaan, en ieder van ons zal zich op een bepaalde manier vastklampen om de pijn te overleven. Voor de jonge Cassidy Simmons was de meest effectieve manier om de dood van haar moeder te verwerken en haar voor altijd te herinneren, haar te eren, het creëren van een op de hals gedragen diamant met haar as. Het juweel is gemaakt door het bedrijf Eterneva, wat Cassidy misschien wel de mooiste herinnering gaf die ze ooit van haar moeder kon hebben.

via TikTok / eterneva

Advertisement
TikTok / eterneva

TikTok / eterneva

Het bedrijf Eterneva biedt haar klanten een heel speciale service, om hen te troosten na het verlies van een geliefde, en dat is om de as of het haar van die persoon in een juweel te veranderen. Cassidy Simmons was erg getraumatiseerd door het verlies van haar moeder en wilde een oplossing vinden om haar voor altijd te herinneren en haar elke dag dichter bij zich te voelen. Het bedrijf in kwestie heeft voor haar een prachtige hanger gemaakt met een stenen zetting, een diamant gemaakt in het laboratorium, met daarin een deel van de as van haar moeder. Haar reactie, toen ze het voor het eerst zag, was ontroerend; de jonge vrouw barstte in tranen uit bij het zien van de hanger die haar moeder vertegenwoordigde De video van de reactie werd op TikTok geplaatst door het account van het bedrijf en kreeg miljoenen views en waarderende commentaren.

Advertisement
TikTok / eterneva

TikTok / eterneva

Toen het pakket werd geopend, barstte Cassidy in tranen uit: haar moeder is eindelijk "terug thuis" en nu kan ze haar elke dag bij zich hebben, dicht bij haar hart, zonder haar ooit te vergeten.

We weten hoe pijnlijk het is om iemand te verliezen, maar we weten niet hoe ieder van ons zal reageren bij verdriet en hoe we weer kunnen leren leven. Het belangrijkste is om iets te vinden dat ons goed doet, want we kunnen niet blijven leven overweldigd door pijn. Cassidy lijkt er op de een of andere manier in te zijn geslaagd!

Advertisement