Pitbull "waarschuwt" moeder dat haar zoon is flauwgevallen in de badkamer - BekijkDezeVideo.nl
x
Pitbull "waarschuwt" moeder dat haar…
Ze vraagt ​​het bedrijf om haar lege dozen te sturen omdat haar katten niet van de doos af willen die ze haar hebben gestuurd Bank sluit zijn huis af, hij besluit het te slopen en de sleutels te overhandigen aan de directeur

Pitbull "waarschuwt" moeder dat haar zoon is flauwgevallen in de badkamer

18 Januari 2022 • Door Janine
1.345
Advertisement

Wie zei er dat dieren niet intelligent zijn? Het verhaal dat we je gaan vertellen, laat zien hoe onze harige vrienden ons zelfs in situaties van groot gevaar kunnen helpen. Het is niet alleen een kwestie van een huisdier hebben, maar een echte "vriend voor het leven".

De vrouwelijke hoofdpersoon van dit verhaal werd plotseling wakker doordat haar hond constant blafte en zich vreemd leek te gedragen. Toen ze uit bed kwam, ontdekte ze dat haar zoon in de badkamer was flauwgevallen en in levensgevaar verkeerde. Wederom een prachtig verhaal over hoe de beste vriend van de mens een gezin tot grote hulp kan zijn.


Ember is een pitbull die werd geadopteerd door de familie Daniels, woonachtig in de staat Ohio (VS). De Daniels hebben deze hond geadopteerd dankzij een organisatie die zwerfhonden redt, genaamd "Adore-A-Bull".

“Ze vertelden ons dat ze een liefhebbende en intelligente hond was", zei haar baasje Tracy, "maar zo'n toewijding hadden we nooit verwacht." Na geadopteerd te zijn, werd de pup Ember meteen verliefd op een van de kinderen van de Daniels, een 10 -jarige jongen genaamd Tre. De twee werden al snel beste vrienden: onafscheidelijk tijdens het spelen en in hun vrije tijd!

De nacht waarin Tre zich niet goed voelde, merkte Ember meteen dat het gedrag van het kind niet gebruikelijk was. Misschien zag ze hem in elkaar zakken zonder dat iemand anders van zijn familie aanwezig was. Ze greep in ieder geval op haar eigen manier in. Ze liep de slaapkamer van Tre's ouders binnen en maakte hen wakker met een eigenaardig gegrom. Het was geen geluid dat Tracy Ember ooit eerder had horen maken en het baarde haar meteen zorgen. Later zei de vrouw: "Het is dankzij onze hond dat onze zoon nog in leven is. Sterker nog, het is dankzij haar dat we er op tijd achter kwamen en dat we hem naar het ziekenhuis konden brengen zodat hij op het juiste moment behandeld werd".

"We sliepen en ze zat naast het bed," zei Tracy, "ze gromde op een vreemde manier. Het was geen geblaf, het was gewoon een raar soort gegrom." Het feit dat de hond zo aandrong, zorgde ervoor dat de Daniels uit bed kwamen en ze werden bijna gedwongen haar naar de badkamer te volgen. Hier de nare ontdekking: de kleine Tre had een aanval. De jongen werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Gelukkig was de situatie meteen opgelost dankzij de snelle tussenkomst van de artsen die hem de juiste medicijnen gaven.

De verantwoordelijken van de vereniging Adore-A-Bull maakten dit verhaal openbaar sinds de hond door hen was geadopteerd: "Het is een moment van grote trots, niet alleen voor onze organisatie", aldus een woordvoerder “maar vooral voor deze hond die in de steek was gelaten. Ze was een eenzame puppy op straat, ze had geen familie en niemand die haar verdedigde.”

Over het algemeen wordt aangenomen dat Pitbulls agressieve dieren zijn, maar bij elk hondenras zijn er verschillende factoren die het karakter beïnvloeden: "Het zijn gewoon gemeenplaatsen", zei het hoofd van de vereniging, "het zijn sterke honden, dat is waar, maar de honden gedragen zich altijd zoals hun baasjes hen hebben geleerd. Het geval van Ember is daar een gelukkig bewijs van."

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt