Ze slaagt erin om haar ​​eigen huis te krijgen dankzij ruilhandel

Janine image
door Janine

24 December 2021

Ze slaagt erin om haar ​​eigen huis te krijgen dankzij ruilhandel
Advertisement

We moeten nooit stoppen te geloven in onze dromen en dat de dingen die we zo graag willen nooit gebeuren; we moeten onszelf er altijd aan herinneren dat wij en alleen wij de architecten zijn van onze toekomst en vooral van ons heden. Hebben we een doel te bereiken of te voltooien omdat we er vast in geloven? Dan hebben we alles wat nodig is om deze droom na te jagen en waar te maken. Een beetje zoals Demi Skipper deed dankzij haar ruilproject waardoor ze een zeer gevolgd persoon werd op TikTok.

via The Guardian

Trade Me Project/TikTok

Trade Me Project/TikTok

Haar naam is Demi Skipper, ze is 29 jaar en woont in San Francisco, en na 18 maanden van ruilhandel slaagde ze erin een eigen huis voor zichzelf en haar partner te krijgen in Nashville, in Tennessee. Het is duidelijk dat de manier waarop ze dat deed een beslist spannend en ongelooflijk verhaal is, bedenk dat dit Amerikaanse meisje in mei 2020 haar ruilhandel begon, en het huis in Nashville, dat niet luxueus is maar toch bewoonbaar is, een grote tuin eromheen heeft en ze geen hypotheek hoeft te betalen. Het was haar achtentwintigste ruilproject.

Demi begon haar ruilproject met iets eenvoudigs, van een simpele haarspeld, om vervolgens een Peloton hometrainer, drie tractoren en verschillende auto's met andere mensen te ruilen, tot een bonuskaart die een jaar gratis eten en een cateringservice toestond voor ongeveer 50 personen. Een heel speciale kaart omdat het degene was waarmee het 29-jarige meisje een tweewielig huis kon ruilen met een fotovoltaïsch systeem van Tesla ter waarde van $40.000.

Advertisement
Trade Me Project/TikTok

Trade Me Project/TikTok

Dat van het huis op twee wielen was haar zevenentwintigste ruil, totdat een follower van Demi Skipper besloot contact met haar op te nemen om haar een zeer interessante ruil aan te bieden. De vrouw wilde Demi een huis in Nashville aanbieden in ruil voor huisvesting op twee wielen, de rest was bij wijze van spreken gewoon een "gedane deal".

In een van de video's die het Amerikaanse meisje op TikTok plaatste, documenteerde ze de aankomst voor het huis van haar dromen, waar ze met haar partner zou gaan wonen, totdat een persoon in nood het misschien meer nodig zou hebben. En dan zou in dat geval het spel van wederzijdse ruilhandel met geïnteresseerden zijn heropend.

Trade Me Project/TikTok

Trade Me Project/TikTok

Wat vind je van dit prachtige verhaal? Zou je dankzij ruilhandel objecten en eigendommen ruilen om je eigen ​​huis te krijgen?

Advertisement