Na 12 uur werken vergezelt hij zijn vrouw om te bevallen, maar valt in slaap op de vloer van de eerste hulp

Janine image
door Janine

22 December 2021

Na 12 uur werken vergezelt hij zijn vrouw om te bevallen, maar valt in slaap op de vloer van de eerste hulp
Advertisement

De foto die Sara Duncan op Facebook plaatste en waarop haar man op de grond ligt terwijl hij in de wachtkamer slaapt, terwijl ze net is bevallen, kan verkeerd worden geïnterpreteerd als je het leven van dit onvermoeibare paar niet kent. Sara stond op het punt te bevallen en haar man Joe wilde dit ontroerende moment natuurlijk niet missen. De man werkt echter 12 uur per dag als fabrieksarbeider en was extreem moe toen om 2 uur 's nachts zijn vrouw beviel. Sara neemt het hem dan ook absoluut niet kwalijk, integendeel, ze waardeert hem heel erg en beweert dat ze dit leven niet zonder hem aan zou kunnen. Het feit dat hij daar voor haar en de baby aanwezig is, is een grote blijk van liefde, ook al toont de man haar elke dag al zijn liefde in het dagelijks leven.

via Facebook / Sara Duncan

Let’s talk about this because it doesn’t get enough attention......What some may see: a Dad sleeping while Mom stays...

Pubblicato da Sara Duncan su Martedì 23 marzo 2021

De achtergrond van deze foto is heel eenvoudig: een vader die toegewijd is aan zijn gezin en die ondanks zijn ernstige vermoeidheid zo'n speciaal moment niet wilde missen. Het duurde niet lang of Joe zou zijn 12-urige dienst hervatten, een routine die hij zes dagen per week uitvoert. Sara weet hoe moeilijk het voor hem is en ze waardeert zijn aanwezigheid, ook al gaat hij om 2 uur 's nachts, nadat ze is bevallen, even liggen om te slapen. Het feit dat hij op de grond in slaap viel, op een harde en koude vloer, onderstreept nog eens hoe moe hij werkelijk was.

Sara's woorden onder de foto: "Wat sommigen zouden kunnen zien: een vader die slaapt terwijl moeder wakker blijft met hun slapende baby op de eerste hulp om 2 uur 's nachts. Wat ik zie: een vader die slaapt op de harde vloer van de eerste hulp na de afgelopen maand elke week 6 dagen 12 uur te hebben gewerkt, ondanks dat zijn vrouw hem vroeg om thuis te blijven en te rusten. Maar hij wilde niet dat zijn vrouw alleen moest bevallen, hoe uitgeput hij ook was".

Advertisement

Sara maakte toen nog een belangrijke opmerking over het ouderschap: "Ouder zijn is echt moeilijk. Ik kan me niet voorstellen dat ik het zonder mijn man zou moeten doen. Complimenten aan alleenstaande moeders! Ik heb een man die kookt, schoonmaakt, luiers verschoont en de kinderen in bad doet, en ik ben nog steeds uitgeput." Als je een ouder bent en getrouwd bent, voegde Sara eraan toe, kun je niet alle taken perfect met z’n tweeën delen: er zijn dagen dat iedereen zijn deel doet, maar er zijn ook dagen dat een van de twee veel meer geeft. Je moet hiertoe bereid zijn om een ​​gelukkige en duurzame relatie te hebben: dit is liefde.

Advertisement