Ze helpt haar vriendin bij de bevalling, maar ontdekt later dat de baby het kind van haar man was

Janine image
door Janine

23 December 2021

Ze helpt haar vriendin bij de bevalling, maar ontdekt later dat de baby het kind van haar man was
Advertisement

Stel je voor dat je iemands beste vriendin bent en enorm veel vertrouwen in haar hebt; om voor de hand liggende redenen zou je deze persoon blindelings vertrouwen, je zou haar ook de sleutels van je huis geven, de diepste geheimen van je hart, omdat het vertrouwensniveau zo hoog is dat je van binnen weet dat ze je nooit zal verraden. Maar dan zijn er mensen met twee gezichten, die zich schijnbaar als beste vriendinnen gedragen, maar niets anders doen dan ons met een dolk in de rug steken.

via The Sun UK

Advertisement
Hailey Custer/Facebook

Hailey Custer/Facebook

Net zoals gebeurde met Hailey Mae Custer, de hoofdpersoon van dit absurde verhaal dat ze voor het eerst op TikTok publiceerde en dat vervolgens in de loop van de tijd viraal ging, waarbij ze shares en visualisaties van over het hele web verzamelde. De vrouw zei dat ze in vertrouwen was verraden door haar beste vriendin; op het moment dat deze laatste zwanger was, hoefde Hailey niet lang na te denken om haar te helpen haar zwangerschap veilig te leven en te bevallen; Hailey zei: "Ik had gehoord dat mijn vriendin zwanger en dakloos was, dus ik sprak openhartig met haar. Ik voelde meteen de behoefte om haar te helpen, dus ontving ik haar thuis en zorgde voor haar. Ik was zelfs de eerste die de pasgeboren baby in bad deed!”

Toen legde de vrouw uit hoe ze ontdekte dat er iets vreemds was met de baby van haar beste vriend: "We waren net uit het ziekenhuis gekomen en ik had besloten de babykleertjes te verwisselen. Toen hij zijn nek omdraaide, verscheen een moedervlek, precies identiek aan die van mijn man, dus ik werd achterdochtig. Als ze heel klein zijn, is het heel moeilijk om deze moedervlekken te zien en ik zag het niet direct. Maar toen schrok ik echt!"

Advertisement
Hailey Mae Custer/Facebook

Hailey Mae Custer/Facebook

Hailey was echt geschokt: hoe had haar man haar dit aan kunnen doen? Uiteindelijk zei ze dat ze hen beiden met de kwestie en haar vermoeden had geconfronteerd, en ontdekte dat haar man tijdens hun huwelijk affaires had gehad met 30 andere vrouwen, en dat hij niet alleen de beste vriendin van zijn vrouw zwanger had gemaakt, maar dat hij nog een ander buitenechtelijk kind had gekregen.

Ondanks alles vertelde Hailey op TikTok dat ze besloot om haar man te vergeven voor wat hij had gedaan, om de familieband met de kinderen die ze samen hebben niet te vernietigen, maar dat ze nu echter met een andere man aan het daten is, ondanks dat ze op goede voet bleef met haar nu ex-man, in het belang van haar kinderen.

Wat denk jij ervan? Deed deze vrouw er goed aan om haar ex-partner te vergeven?

Advertisement