Hij heeft geen geld om zijn dochter een feestje te geven, dus koopt hij een stuk taart voor haar met een kaars (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

26 December 2021

Hij heeft geen geld om zijn dochter een feestje te geven, dus koopt hij een stuk taart voor haar met een kaars (+ VIDEO)
Advertisement

Er is niets mooiers op de wereld dan de liefde van een ouder voor zijn of haar dochter; voor de vrucht van je liefde zou je werkelijk alles doen, zelfs als we misschien in grote moeilijkheden verkeren en het einde van de maand niet halen. We weten immers dat een kind gelukkig is als zijn ouders en zijn gezin ook gelukkig zijn, en zelfs als hij in armoede leeft, is er maar weinig voor nodig om met zijn allen de vreugde te vieren van dicht bij elkaar te zijn, verbonden door wederzijdse liefde.

via pefabiodemelo/Instagram

Advertisement
pefabiodemelo/Instagram

pefabiodemelo/Instagram

Dit is iets dat Antônio Carlos Ferreira da Silva, een 28-jarige vader die met zijn bescheiden familie in Brazilië woont en dol is op zijn dochter Emmanuelly Fayad, een vrolijk meisje van vijf, heel goed weet. Antonio werkt als metselaar maar verdient niet veel en daarom kwam hij in grote moeilijkheden toen hij zich realiseerde dat hij niet genoeg geld had om een ​​echt verjaardagsfeestje voor zijn Emmanuelly te organiseren.

Hij wilde zijn kleine meisje niet zien huilen, dus besloot deze moedige vader dat hij er in ieder geval voor zou zorgen om die dag speciaal te maken, op zijn eigen manier en met een gebaar dat werd gefilmd en op Instagram werd geplaatst en dat ieders hart verwarmde…

Advertisement
pefabiodemelo/Instagram

pefabiodemelo/Instagram

Omdat hij geen geld had om een ​​echt verjaardagsfeestje te organiseren, kocht Antonio een stuk taart, zette er een mooie kaars op en nam het mee naar huis, tot verbazing van zijn dochter Emmanuelly. Toen het kleine meisje haar vader naar haar toe zag komen met het stuk taart op een bord met de kaars die aangestoken was en de kamer verlichtte, kon de 5-jarige het niet geloven, ze had die verrassing niet verwacht, en daarom barstte ze in tranen uit. Maar het waren natuurlijk tranen van blijdschap.

De ontroerende scène werd gefilmd door Larissa Cristina Fayad Silva, Antonio's vrouw en Emmanuelly's moeder; zoals verteld in de video die je hieronder kunt zien, was vader Antonio niet in staat geweest om eerder thuis te komen van zijn werk om de vijfde verjaardag van zijn dochter te kunnen vieren, dus toen hij eenmaal klaar was met zijn dienst op de bouwplaats, had hij het lieve en ontroerende idee om een ​​stuk taart en een kaars te kopen en die dag voor zijn Emmanuelly speciaal te maken.

Is dit vader-dochter moment niet ontroerend?

Advertisement