Artsen redden het leven van een arme vader en vinden een huis voor hem om met zijn zoon in te wonen - BekijkDezeVideo.nl
x
Artsen redden het leven van een arme…
Moeder steunt haar zoon door pizza's te kopen op zijn eerste dag als bezorger: ze is trots op hem Deze vrouw kreeg in een jaar tijd 3 dochters:

Artsen redden het leven van een arme vader en vinden een huis voor hem om met zijn zoon in te wonen

16 April 2022 • Door Janine
3.510
Advertisement

Hij had alles verloren behalve zijn 17-jarige zoon die aan zijn zijde was gebleven: ontslagen, uitgezet en ziek, Mack Simmons kon niet meer lopen en leefde op straat. Vervolgens kwam deze man dankzij de tussenkomst van artsen van een ziekenhuis in Pittsburgh, in Pennsylvania, fysiek weer op de been, dankzij een perfecte chirurgische ingreep, maar ook moreel omdat hij werd geholpen een huis te vinden om in te wonen. Een verhaal met een gelukkig einde voor een gezin van goede mensen dat door het leven op de proef werd gesteld.


Toen hij 17 was, moest Mack Simmons een moeilijke beslissing nemen: een van zijn nieren afstaan ​​aan zijn ernstig zieke zus Tanita. Helaas bleek de operatie nutteloos en stierf Tanita een paar jaar later. Op dat moment ontwikkelde Mack echter nierfalen in zijn enige overgebleven overbelaste nier. Ondanks deze tegenslagen is Mack altijd een goede werker geweest en streefde hij ernaar gelijke tred te houden met andere werkers tot de pijn te hevig werd.

"Er waren dagen dat ik naar mijn werk ging en moest stoppen met wat ik aan het doen was omdat de pijn ondraaglijk was", vertelde hij.

Al snel verloor Mack zijn vermogen om te lopen en moest hij zijn baan opzeggen, waardoor zijn gezin in de problemen kwam. Het enige waar Mack op kon rekenen, was de steun van zijn zoon. “Mijn zoon, John, zei: “Pap, als jij dakloos wordt, word ik ook dakloos met jou”, ging Mack verder.

In plaats van op straat te leven, sprokkelden vader en zoon wat geld bijeen door van Washington, D.C., naar Pittsburgh, Pennsylvania te verhuizen. Op de een of andere manier hadden ze besloten om in hun auto te wonen toen Mack een medisch noodgeval kreeg waardoor hij naar de eerste hulp van het UPMC McKeesport Hospital moest. Daar ontdekten artsen een blokkade in de aorta waarvoor een operatie noodzakelijk was. Tot Macks verbazing verzekerden de artsen hem dat hij na de operatie weer zou kunnen lopen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt