Ze organiseert een etentje met vrienden maar niemand komt opdagen: een triest tafereel

Janine image
door Janine

31 December 2021

Ze organiseert een etentje met vrienden maar niemand komt opdagen: een triest tafereel
Advertisement

Wie van jullie heeft weleens een leuke en ontspannende avond met vrienden en familie moeten organiseren terwijl iemand op het laatste moment, toen je alles al had voorbereid, niet kwam opdagen? Een situatie die kan gebeuren, aangezien onvoorziene gebeurtenissen in het leven aan de orde van de dag staan ​​en zonder waarschuwing, maar het is niet altijd gemakkelijk om degenen te vergeven die eerst werden uitgenodigd voor het etentje en vervolgens, zonder waarschuwing of iets te zeggen, niet kwamen opdagen op het feest, terwijl alles al klaar was.

via kidalloy/TikTok

Advertisement
kidalloy/TikTok

kidalloy/TikTok

Een onaangename situatie waarin Maryann en Christian Zamora zich bevonden, een jong stel dat had besloten een gezellig etentje met vrienden te organiseren; jammer dat ze hebben besloten om niet te komen opdagen zonder een van hen te waarschuwen. Het meisje had twee weken geleden de avond gepland; ze kocht het eten, richtte de kelder in waar ze haar vrienden zou ontvangen, dekte de tafel, versierde de kamer en kookte alles zelf. Jammer echter dat van de vrienden van Maryann niemand kwam opdagen en wat nog onaangenamer was, was dat geen van de gasten had gezegd niet te zullen komen.

Een werkelijk trieste situatie, allemaal gefilmd en gepubliceerd op TikTok door Christian, de vriend van het verdrietige meisje; in de scène die snel het web rond ging, zien we Maryann zitten op een van de stoelen die ze voor haar etentje had neergezet, verdrietig en troosteloos omdat ze alleen was gelaten, terwijl ze alles had georganiseerd om Thanksgiving samen met haar beste vrienden te vieren.

Advertisement
kidalloy/TikTok

kidalloy/TikTok

In de video zei Christian Zamora: "Mijn vriendin was zo blij dat ze haar eerste Thanksgiving met vrienden kon organiseren, maar uiteindelijk kwam niemand opdagen. Maryann was zo wanhopig en verdrietig." Wat Christians vriendin nog verdrietiger maakte, was het feit dat de vrienden die ze had uitgenodigd het meisje hadden uitgesloten van de WhattsApp-groep, waardoor ze het gevoel had dat ze Maryanns aanwezigheid niet prettig vonden.

Een werkelijk afschuwelijke situatie, die Christian echter wilde omtoveren tot een vrolijke avond vol zorgeloosheid; hij belde snel zijn vrienden en nodigde hen bij hen thuis uit, zodat Maryanns inspanningen en volharding bij het organiseren van het Thanksgiving-diner niet tevergeefs waren.

kidalloy/TikTok

kidalloy/TikTok

Kortom, ondanks de onbeschoftheid van Maryanns vrienden, lijkt het erop dat het toch nog een leuke avond werd, en uiteindelijk was er vreugde en zorgeloosheid na een avond die vol teleurstelling en verdriet beloofde te worden.

En jij, hoe zou jij gereageerd hebben als al je gasten niet zouden komen opdagen  zonder het je te laten weten?

Advertisement