Moe van het scheren, laat ze nu het haar onder haar kin groeien - BekijkDezeVideo.nl
x
Moe van het scheren, laat ze nu het…
Een ondernemer ziet zijn werkneemster in tranen en steunt haar: zijn daad van vriendelijkheid gaat viraal Hond trekt de aandacht van de vuilnisman en redt het leven van haar oude baasje

Moe van het scheren, laat ze nu het haar onder haar kin groeien

05 Januari 2022 • Door Janine
3.166
Advertisement

Iedereen is vrij om te doen wat hij wil in het leven en het is nooit goed om andermans acties te beoordelen. Voor een beschaafd en vreedzaam samenleven met andere mensen, is het het beste om ze te accepteren zoals ze zijn en wat ze denken, misschien niet noodzakelijkerwijs hun mening delend maar ze respecterend. Net zoals de volgers van deze vrouw leren te doen, die op TikTok de bijnaam PeekaBoo Pumpkin heeft, die een zeer, zeer moedige persoonlijke keuze heeft gemaakt...

via: The Sun UK

Deze vrouw is 36 jaar oud en werd in korte tijd een fenomeen op het web toen ze aan al haar volgers, via foto's en video's, onthulde dat ze leed aan polycysteus ovariumsyndroom, een ziekte die verschillende hormonale problemen bij een vrouw kan veroorzaken, inclusief die welke verband houden met de vaak ongecontroleerde haargroei op de kin. Na een aantal jaren waarin de vrouw elke ontharingstechniek uitprobeerde, nam ze een zeer moedige beslissing: ze zou het haar onder haar kin nooit meer verbergen, integendeel, ze zou het verzorgen; "De laserontharing werkte niet. Het kostte me jaren om het punt te bereiken waarop ik accepteerde dat het haar onder mijn kin me niet meer zou storen."

Nu is de 36-jarige vrouw erg populair geworden op internet, dankzij haar video's waarin ze gebruikers laat zien hoe ze voor haar baard zorgt, soms krult ze het terwijl ze ook staartjes maakt, soms gebruikt ze de stijltang en soms gebruikt ze nog steeds een klein schaartje om het bij te knippen, maar ze knipt het nooit helemaal af!

Hoewel de meeste van haar online volgers haar esthetische keuze hebben toegejuicht, hebben velen naar haar uitgehaald door te beweren dat het helemaal niet "vrouwelijk" is en van goede smaak getuigt om de hele wereld deze haargroei onder de kin te laten zien, dat er gewoon niet uitziet als het standaardlichaam van vrouwen zoals het wordt opgevat in de samenleving waarin we allemaal leven.

Maar ondanks dat sommigen van ons de foto's en video's van de "baard" van deze 36-jarige vrouw niet konden waarderen, leert haar verhaal ons iets heel belangrijks: om beter te leven, moeten we het oordeel van anderen negeren en ons wezen, maar ook ons ​​lichaam, accepteren voor wat het is. Altijd.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt