Koerier laat een attent bericht achter op de video-intercom van een familie en wordt beloond voor zijn vriendelijkheid (+ VIDEO) - BekijkDezeVideo.nl
x
Koerier laat een attent bericht achter…
Hij vindt een portemonnee, geeft hem terug en stopt er extra geld in voor de rechtmatige eigenaar Hij is ziek, en kan niet met pensioen: zijn collega's besluiten hem hun vakantiedagen cadeau te doen

Koerier laat een attent bericht achter op de video-intercom van een familie en wordt beloond voor zijn vriendelijkheid (+ VIDEO)

02 Januari 2022 • Door Janine
2.678
Advertisement

Aardig zijn voor anderen zou niet veel moeite moeten kosten, en het zou een natuurlijke neiging moeten zijn. Een beetje vriendelijkheid kan nooit kwaad, en vooral in een wereld waar elke dag verschrikkelijke en dramatische gebeurtenissen plaatsvinden, kunnen de vriendelijke woorden van een onbekende een overweldigend positief effect hebben.

De jonge Dallen Harrell werkt voor UPS als koerier en werd vereeuwigd door de camera die op de voordeur van de familie van Jessica Roswell was geïnstalleerd, de dag dat hij een pakket afleverde. De 24-jarige keek in de camera en zei dat hij hoopt dat het goed gaat met het gezin en ook met de pasgeboren baby. De jonge man herinnerde zich dat het gezin een baby verwachtte en wilde hen zijn beste wensen sturen, en vertelde dat hij in dezelfde periode ook een kind heeft gekregen.

Jessica, een 35-jarige moeder, zag de video van de beveiligingscamera en was ontroerd toen ze zag dat de man van UPS zich zorgen maakte over haar gezin. De man herinnerde zich zelfs een bord met een ooievaar dat de familie vorige maand had opgehangen met de tekst "Het is een jongen!". Dit alles vond plaats tijdens de kerstdagen, een periode waarin "iedereen liever zou moeten zijn", net als Dallen, die ondanks het werken toch een paar minuten vond om wat vriendelijkheid te verspreiden.

De korte video van slechts 26 seconden raakte de harten van meer dan 90.000 mensen en Jessica besloot om die aardige man op te sporen die haar pakjes bezorgde. Dallen verwachtte niets terug te krijgen voor zijn gebaar, hij had immers gewoon wat belangstelling getoond voor het gezin, maar uit deze kleine gebeurtenis ontstond een mooie vriendschap. En dat niet alleen!

Wat Jessica het meest ontroerde, was dat Dallen zich niet alleen haar huis herinnerde, maar dat hij ook de tijd nam om een ​​bericht te sturen dat waarschijnlijk niemand zou hebben gezien. Jessica daarentegen zag die boodschap; na 3 weken thuis te hebben gezeten na de keizersnede, voelde Jessica zich een beetje verdrietig en erg geïsoleerd. Daarom was ze verbaasd over de boodschap van Dallen: "Het was een engel die die vrijdag naar mij werd gestuurd".

Jessica deelde de video op haar profiel en al haar dankbaarheid voor degenen die, net als Dallen, elke dag werken, ook in onaangename situaties zoals een pandemie, en voegde eraan toe dat ze de volgende keer een pak luiers voor zijn zoon zou geven. Veel gebruikers deden mee aan de zoektocht naar deze jonge koerier omdat ze wilden bijdragen aan het goede doel en ook iets wilden doneren en uiteindelijk hebben ze hem gevonden.

Advertisement

Nadat ze hoorde dat de zoon van Dallen geen feestje had gehad voor de geboorte, maakte Jessica een paar pakjes voor hem met luiers en babybenodigdheden, evenals een knuffel in de vorm van een giraf. Maar naast Jessica waren er nog een heleboel andere mensen die Dallen wilden helpen en hem pakketjes met luiers en andere dingen voor de baby stuurden. Deze golf van positiviteit stopte daar niet: naar aanleiding van deze gebeurtenis bood het bedrijf waar Dallen werkt, UPS, de man een vaste baan als chauffeur aan.

Verbazingwekkend hoe een klein vriendelijk gebaar zoveel mensen kan ontroeren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt