Ze geeft haar schoonmoeder een valse kopie van haar huissleutels en ontmaskert zo haar opdringerigheid: dit zorgt voor ophef - BekijkDezeVideo.nl
x
Ze geeft haar schoonmoeder een valse…
Een onbekende vrouw betaalt $200 aan boodschappen aan een moeder die haar portemonnee is vergeten Een moeder toont trots haar huis met een tinnen dak:

Ze geeft haar schoonmoeder een valse kopie van haar huissleutels en ontmaskert zo haar opdringerigheid: dit zorgt voor ophef

03 Januari 2022 • Door Janine
16.990
Advertisement

Zoals we weten, hebben schoonmoeders geen beste reputatie, omdat ze bijna altijd als nieuwsgierig worden afgeschilderd. Of het nu gaat om een ​​botsing tussen schoondochter en schoonmoeder of tussen schoonzoon en schoonmoeder, de essentie verandert niet. Het is in feite geen toeval dat wanneer je gaat trouwen, je vaak zegt: "Ik ben met jou getrouwd, niet met je familie!" - een zin die velen in gedachten moeten houden om een ​​zo vreedzaam mogelijk huwelijk te hebben.

Een 34-jarige vrouw vertelde de Reddit-gemeenschap over hoe haar schoonmoeder haar huwelijksleven met geweld is binnengedrongen en een kopie van de huissleutels eiste, die alleen in "noodgevallen" zou worden gebruikt. Het probleem is dat de schoonmoeder zich niet beperkte tot alleen deze geïsoleerde noodgevallen om onverwachte bezoeken aan haar zoon en vrouw te brengen. De vrouw nam voorzorgsmaatregelen en gaf haar schoonmoeder een valse kopie van de huissleutels.

via: Reddit

Het begon allemaal toen de schoonmoeder, twee keer, onaangekondigd naar het huis van haar zoon en zijn vrouw ging en hen aantrof in een moment van intimiteit. De vrouw kon de opdringerigheid van haar schoonmoeder niet verdragen, terwijl haar man het geen groot probleem vond, dus zodra de twee verhuisden, overhandigde ze haar schoonmoeder een kopie van de vervalste sleutels. De schoonmoeder had er erg op aangedrongen om ze te hebben en ze alleen "in geval van nood" te gebruiken, maar de schoondochter kon het idee niet verdragen dat de moeder van haar man bij haar thuis zou verschijnen op de minst geschikte momenten.

Tijdens het kerstdiner kwam de truc van de valse sleutels naar voren: de schoonmoeder beschuldigde haar schoondochter ervan haar in de maling te hebben genomen. “En hoe ben je er dan achter gekomen?”, vroeg de vrouw haar; de schoonmoeder antwoordde dat hen ze een paar dagen eerder wilde bezoeken, maar zij en haar man waren niet thuis. Op dat moment kon de vrouw zich niet inhouden: "Had je niet beloofd dat je ze niet zou gebruiken, behalve in geval van nood? In plaats daarvan probeerde je binnen te komen terwijl er niemand was en er geen noodgeval was. Je brak de belofte die je aan ons hebt gedaan!".

Onnodig te zeggen dat het kerstdiner grotendeels verpest werd door deze discussie die aan iedereen de ongepaste acties van de schoonmoeder onthulde. De vrouw ging naar de keuken en begon te schreeuwen; de schoondochter bekende dat ze nog nooit een vrouw boven de 60 op zo’n manier heeft zien reageren. De echtgenoot van de vrouw was buitengewoon boos op het gedrag van zijn vrouw, waarvan hij niets wist: als het aan hem lag, zou hij haar niet toestaan ​​zijn moeder valse sleutels te geven. Bovendien kon de man de vernedering van zijn moeder niet verdragen en berispte hij zijn vrouw voor het veroorzaken van een scène tijdens het kerstdiner. De vrouw, hoewel teleurgesteld, gelooft niet dat ze haar schoonmoeder excuses verschuldigd is en heeft om de mening van het web gevraagd. De meeste gebruikers vertelden haar dat ze zich niet schuldig hoefde te voelen en dat ze niemand haar excuses hoeft aan te bieden. Wat vind jij van dit verhaal?

Tags: AbsurdFamilieVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt