Dit meisje heeft £166 bespaard dankzij een snoepkoker - BekijkDezeVideo.nl
x
Dit meisje heeft £166 bespaard dankzij…
Lerares adopteert een van haar leerlingen om hem te redden van een trauma dat hij in het verleden heeft opgelopen Politie koopt gloednieuwe fiets voor jongen die plotseling te voet verder moest

Dit meisje heeft £166 bespaard dankzij een snoepkoker

08 Januari 2022 • Door Janine
1.512
Advertisement

Sparen is een activiteit die naast de wens om voornamelijk excessen te beperken een minimum aan planning vereist. We worden constant verleid door advertenties voor nieuwe producten om uit te proberen, zowel wanneer we naar de supermarkt gaan als wanneer we gaan winkelen en we zijn natuurlijk in de verleiding om altijd veel meer te kopen dan nodig is. Het is geen toeval dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe trucs en nieuwe ideeën om zoveel mogelijk te besparen. Een meisje heeft haar eigen manier om wat extra geld te besparen op TikTok gepost. Het enige wat je volgens haar nodig hebt, is een tube "Smarties"... de rest gaat vanzelf!

Weet je hoeveel munten er in een buis Smarties passen? Om precies te zijn, 83 munten van £2! De hoofdpersoon, het meisje die haar persoonlijke zelfbedachte truc op TikTok onthulde om gedurende het jaar wat geld opzij te leggen, slaagde erin maar liefst 166 pond te sparen. Het meisje komt uit het Verenigd Koninkrijk, en vond de perfecte maat snoepbuis voor munten van twee pond. In ieder geval is dit een truc die kan worden nagedaan in elk ander land dat munten van gelijke waarde heeft. En natuurlijk elke andere snoepkoker die groot genoeg is om ze in te bewaren!

"Smarties" zijn beroemd over de hele wereld en trekken altijd veel kopers: hoe kun je de zoetheid van chocolade weerstaan? Dit is precies het winnende punt van deze besparingstactiek en gebruikers die de video van "chantelleef" hebben gezien, hebben op een ironische manier de vondst gedeeld: "Dus we moeten eerst ons geld uitgeven aan Smarties? Klinkt als een perfect plan."

Advertisement

Het is waar dat een spaarvarken voldoende is om een ​​paar munten opzij te leggen, misschien ontvangen als wisselgeld van wat aankopen, maar het langzaam vullen van de snoepkoker geeft niet alleen veel voldoening, maar geeft je ook meer kennis van het geld dat je opzij hebt gelegd.

Wat vind je van deze truc? Ben je van plan om een tube Smarties te kopen of heb je liever een andere "klassiekere" spaarmethode? Schrijf ons in de reacties wat je ervan vindt!

Tags: TrucjesVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt