Vrouw onthult haar geheim voor een langdurig en gelukkig huwelijk

Janine image
door Janine

06 Juli 2023

Vrouw onthult haar geheim voor een langdurig en gelukkig huwelijk
Advertisement

Er zijn beslissingen die niet aan ons zijn om te nemen. Of in ieder geval niet alleen. Soms moet je het juiste compromis vinden om goed met de mensen om je heen om te kunnen gaan. Dit geldt des te meer als je een persoon hebt van wie je zielsveel houdt en voor wie je daarom bereid bent om op zijn minst iets op te offeren. Wanneer een paar wordt verenigd door middel van de huwelijksband, kunnen er veel problemen ontstaan ​​met betrekking tot het samenleven.

Deze echtgenoten hebben verklaard dat ze de perfecte oplossing hebben gevonden om de meeste conflicten te vermijden en hun liefde te blijven cultiveren: in verschillende huizen wonen en elkaar af en toe zien. Laten we hun verhaal in detail ontdekken.

via Nypost

We hebben het over Bianca Turetsky, 43, en Dr. Peter Bach, 58, die na hun huwelijk vrienden en familie verbaasden door tegen de traditie in te gaan: ze bleven in hun respectievelijke huizen, zij in Brooklyn en hij in Manhattan, wonen.

Bestsellerauteur Turetsky leeft gelukkig met haar van de straat geredde kat, Cleo, in een appartement dat ze al meer dan tien jaar bezit. Terwijl Bach naar eigen zeggen net zo tevreden is met het wonen in het huis dat hij eerder deelde met zijn tienerzoon, die helaas allergisch is voor de kat van Turetsky. De jongen verhuisde vervolgens om naar de universiteit te gaan, maar het paar ging door met hun gewoonte om apart te wonen, en verklaarde dat deze oplossing perfect werkt voor hen beiden.

"Het volgen van het klassieke script zou ons allebei niet gelukkig hebben gemaakt. Waarom zouden we vasthouden aan oude conventies? Waarom kunnen we onszelf niet opnieuw uitvinden naarmate ons leven vordert? Wie bepaalt hoe een succesvol huwelijk eruitziet?”, verklaarde Turetsky.

Laten we eens kijken hoe ze zich hebben georganiseerd om te kunnen omgaan met wat, althans schijnbaar, van buitenaf een ingewikkelde relatie lijkt.

Advertisement
Bianca Turetsky/Instagram

Bianca Turetsky/Instagram

Dat is helemaal niet het geval, zeker niet voor hen: het paar brengt meerdere avonden per week samen door in het ene of het andere huis, voordat ze terugkeren naar hun huizen om te genieten van hun privé-ruimtes en gewoonten.

"De meeste mensen die we in vertrouwen nemen over onze unieke levensstijl, gaan vrij snel van verbazing van nieuwsgierigheid naar een beetje jaloers", bekende de schrijfster. De auteur zei dat ze in de loop van de tijd de route had geperfectioneerd en erin slaagde het huis van haar man in slechts 38 minuten te bereiken. Ze stelden ook vast dat wederzijdse aanwezigheid nooit als vanzelfsprekend mag worden beschouwd. “We zijn bijna zes jaar samen en toch lijkt een gewone doordeweekse avond nog steeds een afspraakje te zijn”, merkte Turetsky vrolijk op.

Bach is momenteel echter op zoek naar een huis iets dichter bij de woning van zijn vrouw in Brooklyn om de reistijd naar het werk te verkorten, maar het paar is niet van plan permanent samen te wonen nu hun tweede trouwdag nadert. "Ik denk dat deze 'huisvestingsregeling' het geheim is van ons geluk”, zei Turetsky. "

“Het klopt, zo had ik me het huwelijk niet voorgesteld", concludeerde ze. "Het is veel beter." Hoe denk jij hier over?

Advertisement