Kleindochter neemt haar oma mee om een bad te nemen in zee n vervult haar grootste wens - BekijkDezeVideo.nl
x
Kleindochter neemt haar oma mee om een…
Lerares heeft een tumor maar heeft haar vakantiedagen al op: haar collega's geven haar die van hen 11-jarig meisje zoekt baan voor haar moeder op sociale media: “Papa is er niet meer en mama is werkloos”

Kleindochter neemt haar oma mee om een bad te nemen in zee n vervult haar grootste wens

15 Januari 2022 • Door Janine
1.504
Advertisement

Wanneer een dierbare iets wenst, proberen we zoveel mogelijk aan dit verlangen te voldoen, want dit is wat mensen doen als ze van elkaar houden. Hoe kun je het verzoek van bijvoorbeeld een 94-jarige oma negeren? Het is onmogelijk, want oma is degene die altijd aan onze zijde stond toen we klein waren en die ons advies zal blijven geven zolang ze kan. Daarom is het normaal dat we er alles aan willen doen om aan haar eenvoudige verzoek te voldoen. De grootmoeder van Tatiana Van Campo had bijvoorbeeld nog nooit in zee gezwommen, dus wilde haar kleindochter haar een plezier doen. De video die van dit mooie moment getuigt, werd gepubliceerd op het officiële Instagram-account van de vrouw; uit de verschillende scènes is goed te begrijpen hoe belangrijk dat moment samen voor hen beiden was.

Tatiana Van Campo nam haar grootmoeder Dona Teresa mee om een bad te nemen in de oceaanwateren van Brazilië en vervulde zo de droom van een vrouw van boven de 90 jaar. Het was voor hen allebei een heel emotioneel moment, ook omdat het geven van een geluksmoment aan een dierbare onbetaalbaar is. Tatiana nam haar oma mee naar een van de prachtige stranden van Brazilië om deze ongelooflijke ervaring mee te maken: iedereen zou de sensatie moeten voelen van het zwemmen in het heldere water van een exotische plek! De kleindochter bracht een plastic stoel voor haar grootmoeder mee, zodat ze met haar voeten in het water kon zitten, zonder moe te worden.

Verschillende scènes volgen elkaar in de video op: Tatiana die haar grootmoeder in het water zet met een emmer, en haar dan stevig omhelst, of de twee die elkaar met het zeewater spetteren alsof ze twee kleine meisjes zijn. De kleindochter moet op een gegeven moment noodgedwongen even stoppen, omdat ze de tranen van emotie niet kan bedwingen!

Tatiana weet heel goed hoe belangrijk de aanwezigheid van haar grootmoeder is: "Oma, ik verklaar je al mijn liefde zo lang je leeft, want je verdient het om bloemen te ontvangen in het leven. Ik hou van je tot in het oneindige. Ik hou van je, vrouw die houdt van het zien van de zee en het nemen van een bad, ik zal het nooit vergeten", schreef de vrouw op Instagram.

Grootouders zijn belangrijk en verdienen al ons respect: laten we aan hun zijde blijven terwijl ze nog leven, terwijl ze ons nog zeer belangrijke levenslessen proberen te leren!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt