Hij kondigt de zwangerschap van haar collega aan zonder haar toestemming: vrouw werd woedend - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij kondigt de zwangerschap van haar…
11-jarig meisje zoekt baan voor haar moeder op sociale media: “Papa is er niet meer en mama is werkloos” Wanhopige oude vrouw laat haar mobiele telefoon repareren

Hij kondigt de zwangerschap van haar collega aan zonder haar toestemming: vrouw werd woedend

15 Januari 2022 • Door Janine
2.989
Advertisement

Wanneer we nauw samenwerken met andere mensen of met andere collega's, is samenleven nooit gemakkelijk. Natuurlijk is de werkervaring niet voor iedereen hetzelfde, maar er zijn gevallen waarin te vertrouwd raken met je collega nooit de juiste keuze is, juist omdat de eerste er misbruik van kan maken wanneer we het het minst verwachten en we een slecht figuur slaan tegenover anderen. Een beetje zoals wat er gebeurde met de hoofdpersoon van dit ongelooflijke verhaal dat we je gaan vertellen...


De anonieme vrouw vertelde op Reddit haar onaangename ervaring op het werk toen ze met open mond bleef toen een mannelijke collega de vrijheid nam om iedereen aan te kondigen dat de vrouw een paar maanden zwanger was; een respectloze houding die niet onopgemerkt bleef: "Ik ben getrouwd en ontdekte onlangs dat ik zwanger was, maar alleen mijn man wist het. Ik heb het zelfs aan niemand in onze familie of in onze vriendenkring verteld. Laatst op het werk waren mijn collega's en ik aan het lunchen en Austin (de collega) was erbij. We praatten wat, toen stond hij plotseling op uit zijn stoel en vroeg even de aandacht van iedereen. Ik wist niet waar het over ging totdat hij hardop aankondigde dat ik zwanger was."

"Ik was verbijsterd, terwijl hij en de anderen zich haastten om me te feliciteren en me te overladen met goede wensen, grappen en advies over hoe een ouder te zijn. Ik was volledig geschokt, ik vroeg hem hoe hij het wist en hij zei: "Weet je nog dat je me laatst een lift gaf? Ik zag het resultaat van je zwangerschapstest op het dashboard”. Mijn eerste actie was tegen hem schreeuwen in het bijzijn van iedereen en vragen waarom hij in godsnaam persoonlijke medische informatie op mijn werkplek deelde. Hij zei dat hij gewoon "onze vreugde" met iedereen wilde delen omdat alleen hij en ik het wisten. Andere collega's vroegen me om te kalmeren, maar ik vertelde ze boos dat het ongepast was en dat ik het de werkgever zou vertellen, ze liepen allemaal weg terwijl Austin daar maar bleef staan", zei de vrouw verbaasd en tegelijkertijd boos.

Wat de vrouw later echter nog bozer maakte, was dat alle andere collega's, mannen en vrouwen, voorstelden om Austin haar excuses aan te bieden voor zijn aardige gebaar, en dat ze misschien te overdreven en boos was geweest. Maar was dat echt zo? Veel van de Reddit-gebruikers die het verhaal hebben gelezen, hebben de kant van de zwangere vrouw gekozen, en jij?

Laat ons in de reacties weten wat je ervan vindt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt