Op slechts 5-jarige leeftijd werd deze jongen beschouwd als het sterkste kind ter wereld - BekijkDezeVideo.nl
x
Op slechts 5-jarige leeftijd werd deze…
Ze is 63 jaar oud en heeft een gespierde lichaamsbouw: na de scheiding wijdde ze zich aan fitness Hij nodigt het meisje uit voor een etentje en biedt haar een broodje met mortadella aan: ze maakt het uit omdat hij

Op slechts 5-jarige leeftijd werd deze jongen beschouwd als het sterkste kind ter wereld

13 Januari 2022 • Door Janine
1.119
Advertisement

Er zijn mensen die met een talent en een natuurlijke aanleg geboren zijn, en anderen die later hun weg en hun "roeping" vinden. Stel je voor dat de tiener waar we je vandaag over willen vertellen toen hij nog maar 5 jaar oud was, het Guinness Book of World Records binnenkwam dankzij zijn bijzonder gespierde fysieke verschijning en zijn vroegtijdige records behaalde in sommige sportdisciplines die op die leeftijd schijnbaar onmogelijk te voltooien zouden zijn.

Dit is het verhaal van Giuliano Stroe, een Roemeense jongen die nu 17 is maar die officieel door Guinness World Records werd bestempeld als "het sterkste kind ter wereld" toen hij 5 was, en terecht. Bedenk dat Giuliano op die prille leeftijd tien meter kon lopen met een gewichtsbal tussen zijn benen, en dat niet alleen; dit officiële record behaalde hij ook het jaar daarop, toen hij "slechts" 6 jaar oud was, of toen hij twintig 90-graden push-ups kon uitvoeren, dat wil zeggen zonder zijn voeten de grond te laten raken. Een echt fenomeen.

Nu Giuliano 17 is, is hij wat veranderd sinds hij vijf was, hij was bijzonder gespierd (misschien zelfs een beetje te veel voor zijn leeftijd) en hij won vele prijzen, terwijl hij record na record brak. Tegenwoordig traint de Roemeense jongen nog steeds elke dag in de sportschool met zijn broer Claudio, aangemoedigd door zijn vader Lulian en zijn moeder Ileana, dezelfden die in het verleden voor ophef zorgden omdat ze hun twee kinderen hadden "onderworpen" aan slopende regimes van elke ochtend twee uur durende bodybuilding oefeningen.

Advertisement

Maar, zoals zowel Lulian als moeder Ileana bevestigen, er was op dat moment geen beperking en de twee zonen Giuliano en Claudio hadden een natuurlijke aanleg om aan lichaamsbeweging te doen en spiermassa te krijgen: "Ze hebben een natuurlijke aanleg om deze dingen te doen, niets werd gedwongen, dat is wat God voor hen wilde sinds hun geboorte", zei moeder Ileana destijds.

Te oordelen naar de foto's die op het officiële Facebook-profiel zijn geplaatst, heeft Giuliano Stroe echt wat nodig is om een ​​geboren bodybuilder te zijn; sinds hij 5 jaar oud was, had hij zo'n gespierd en getraind lichaam dat niet alleen zijn leeftijdsgenoten jaloers op hem zouden zijn, maar ook iedereen die er altijd van gedroomd heeft om records te breken van fysiek uithoudingsvermogen: een recordbrekend kind en tiener!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt