11-jarig meisje zoekt baan voor haar moeder op sociale media: “Papa is er niet meer en mama is werkloos” - BekijkDezeVideo.nl
x
11-jarig meisje zoekt baan voor haar…
Kleindochter neemt haar oma mee om een bad te nemen in zee n vervult haar grootste wens Hij kondigt de zwangerschap van haar collega aan zonder haar toestemming: vrouw werd woedend

11-jarig meisje zoekt baan voor haar moeder op sociale media: “Papa is er niet meer en mama is werkloos”

15 Januari 2022 • Door Janine
3.672
Advertisement

Het zoeken naar werk is altijd een probleem geweest dat van generatie op generatie invloed heeft. In sommige landen lijkt het moeilijker. Het is niet verwonderlijk dat veel jonge mensen op late leeftijd de arbeidsmarkt betreden, maar een andere categorie die sterk door het probleem wordt getroffen, is die van de 30-plussers en de 40-plussers, die nu als te "oud" voor de markt worden beschouwd. Toch kan het gebeuren dat je je baan verliest of dat het bedrijf waar je werkt failliet gaat: wat dan? De wanhoop heerst dan meestal en niemand weet wat hij moet doen. Een 11-jarig meisje nam het heft in eigen handen toen ze zag dat haar moeder wanhopig op zoek was naar een nieuwe baan en via sociale media een belangrijk verzoek om hulp deed.

via: Leggo

Op elfjarige leeftijd deed ze een oproep op een Facebook-groep in haar wijk voor hulp: haar moeder is werkloos en op zoek naar een baan, kan iemand haar helpen? Een oproep die op 5 januari 2022, in de eerste dagen van het nieuwe jaar, online ging en waar een triest verhaal achter zit.

"Ik heb onlangs mijn vader verloren en vanaf dat moment begonnen de problemen", schreef het meisje op Facebook, "We zouden graag weer normaal gaan leven, maar we hebben wat hulp nodig. Ik dank degenen die ons helpen bij voorbaat. Neem voor wat dan ook contact met haar op". De gezins- en economische situatie van een gezin kan helaas van de ene op de andere dag veranderen, en men moet attent zijn en bereid zijn veel offers te brengen om er bovenop te komen. Gelukkig heeft de oproep van dit meisje veel reacties gekregen, zowel van degenen die haar moeder een concrete baan wilden aanbieden als van degenen die de vrouw advies wilden geven over hoe het curriculum te verbeteren en naar vacatures te zoeken.

De moeder van het meisje heeft ervaring in zowel de horeca als de zorg en moet absoluut een nieuwe baan vinden na het vroegtijdig overlijden van haar man door een ernstige ziekte. Veel gebruikers hebben haar aangeboden om in hun bedrijf te werken of hebben haar geadviseerd om naar een bepaald persoon te schrijven die zeker weet hoe hij haar het beste kan helpen. Wat in deze gevallen verbaasd en hartverwarmend is, is precies de hoeveelheid aan voorstellen en solidariteit. De vrouw zal alle aanbiedingen evalueren en we hopen dat ze snel een plek zal vinden waar ze een nieuw hoofdstuk in haar leven kan beginnen. Haar gezin heeft het nodig.

Veel succes!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt