Baby wordt geboren met een gewicht van 6,5 kg en een lengte van 57 centimeter: een record - BekijkDezeVideo.nl
x
Baby wordt geboren met een gewicht van…
Hij doet zo'n Ze installeert een deur in de kamer van haar zoon, maar haar man wil het niet: ze krijgen ruzie

Baby wordt geboren met een gewicht van 6,5 kg en een lengte van 57 centimeter: een record

14 Januari 2022 • Door Janine
5.917
Advertisement

Het is bekend dat voor een ouder het moment van de geboorte van een kind een van de meest ontroerende en onvergetelijke momenten is, maar het moment van de geboorte van een baby kan ook het begin zijn van een nogal onverwacht record. Probeer jezelf te verplaatsen in de schoenen van deze Braziliaanse moeder die haar ogen niet kon geloven zodra ze haar zoon geboren zag worden: ze was bevallen van een werkelijk recordbrekende baby vanwege zijn lengte en ongelooflijke gewicht!

via: Metropoles

De vrouw die bevallen is van het recordbrekende kind heet Aline Suelen Santos, ze is 32 jaar oud en werd opgenomen in een belangrijk ziekenhuis in de Braziliaanse stad Sao Paulo om een ​​keizersnede uit te voeren; de vrouw, evenals haar man, wisten al heel goed uit de vooronderzoeken en echo's dat ze een baby verwachtten met belangrijke afmetingen: "Tijdens de zwangerschap wisten we dat onze zoon Pedro een behoorlijke lengte en gewicht zou hebben; de echo's lieten zien dat hij al 3,5 kilo woog en de dokter had ons gewaarschuwd dat hij bij de geboorte wel 4 tot 4,8 kg had kunnen worden”, aldus Aline.

Maar noch zij, noch haar man waren voorbereid op die verrassing toen de “kleine” Pedro werd geboren; op het moment van de bevalling woog de baby, tot verbazing van het hele medische team dat de bevalling van Aline volgde, 6,5 kilo en was 57,5 ​​centimeter lang, zelfs meer dan wat artsen hadden voorspeld op de lange termijn van de zwangerschap. Hoe was dit allemaal mogelijk?

De artsen van het ziekenhuis in San Paolo hadden veel veronderstellingen, maar de meest erkende hebben het over erfelijke gevolgen en waarschijnlijk "veroorzaakt" door het begin van Aline's zwangerschapsdiabetes tijdens de zwangerschap; wat betreft het erfelijke gedeelte waren de artsen het erover eens dat de recordgrootte van de kleine Pedro ook te danken was aan het feit dat zijn vader bij zijn geboorte 5,14 kilogram woog.

Nu is de kleine Pedro met zijn gezin terug naar huis na een korte periode van preventieve observatie in het ziekenhuis, in perfecte gezondheid: "Ik had al wat grotere kleertjes gekocht vanwege de ervaring met mijn eerste dochter die bij de geboorte 4,4 kilo woog, maar ze passen niet. Ik zal nieuwe kleertjes moeten kopen!" riep Aline uit.

We wensen de geweldige familie Suelen Santos veel geluk toe!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt