Onbekende vindt een wanhopige moeder die met haar kinderen op het toilet “woont” op de luchthaven en doet er alles aan om haar te helpen - BekijkDezeVideo.nl
x
Onbekende vindt een wanhopige moeder…
Oudere vrouw wint $300 in de loterij en geeft de helft van het geld aan de medewerker van de winkel waar ze het lot heeft gekocht Al 60 jaar hartsvrienden, ontdekken ze dat ze halfbroers zijn: een ongelooflijk verhaal

Onbekende vindt een wanhopige moeder die met haar kinderen op het toilet “woont” op de luchthaven en doet er alles aan om haar te helpen

18 Januari 2022 • Door Janine
2.160
Advertisement

Soms weten we niet precies hoe we om hulp moeten vragen, maar de mensen om ons heen kunnen niet zeker weten wat onze moeilijkheden zijn. Als we het gevoel hebben dat we een probleem dat ons onoverkomelijk lijkt niet kunnen overwinnen, vragen we om hulp; als we ons echter aan de andere kant bevinden, proberen we te begrijpen of iemand onze tussenkomst nodig heeft. Vaak doen we niks, omdat we denken dat we ons bemoeien met dingen die te privé zijn, maar de waarheid is dat als we iemand horen huilen op het toilet van een luchthaven, we de plicht hebben om te gaan twijfelen.

Cyn Symoné had haar vlucht naar Los Angeles gemist toen ze het toilet van de luchthaven binnenliep en een vrouw wanhopig hoorde huilen. Omdat ze aanvankelijk niet wist hoe ze zich moest gedragen, keerde ze 3 of 4 keer terug naar het toilet en uiteindelijk greep ze in, haar instinct volgend.

Cyn Symoné was niet bepaald blij dat ze haar vlucht had gemist - wie zou dat wel zijn? - maar die dag begreep ze waarom het haar overkwam: ze moest op de juiste plaats zijn, op het juiste moment. Terwijl ze wachtte om haar koffers op te halen, was de vrouw naar het toilet van de luchthaven gegaan om haar make-up bij te werken. Hier hoorde ze duidelijk het geluid van een vrouw die wanhopig huilde dat uit een van de toiletten kwam. De jonge vrouw schreef een bericht op Facebook waarin ze zei eerst niet te weten hoe ze moest reageren: "Misschien had ik iets moeten zeggen als 'alles komt goed, maak je geen zorgen', maar ik was nerveus en toen hoorde ik haar in het Spaans praten, dus misschien zou ze me niet begrepen hebben.” Gelukkig volgde Cyn haar instinct en ging nog 3 of 4 keer terug naar dat toilet om te controleren hoe het met de vrouw ging, terwijl ze op haar koffers wachtte.

Op een gegeven moment vertelde de vrouw haar in tranen: "De bus komt pas morgen." Cyn vroeg haar of ze geld of een plek had om naar toe te gaan en bood toen aan haar te betalen voor een hotelkamer. De vrouw opende toen de deur van het toilet en Cyn zag in welke omstandigheden ze zich bevond: haar kinderen sliepen op de grond! Die vrouw zat zo in de problemen dat ze op het toilet van de luchthaven “woonde”.

Cyn vergezelde de vrouw en haar kinderen naar een hotel en betaalde voor haar. Ze liet haar haar nummer achter en zei dat ze moest bellen als ze iets nodig had. De volgende dag besloot ze de foto op Facebook te plaatsen en dit verhaal te delen, in de hoop meer mensen te motiveren om anderen te helpen. Cyn dacht: "Hoeveel andere mensen voor mij zijn naar het toilet gegaan en hebben die vrouw horen huilen, zonder iets te doen?” Waarschijnlijk hebben velen er de voorkeur aan gegeven "zich niet te bemoeien" met de problemen van de vrouw, waardoor ze in totale wanhoop achterbleef. Als je echter kunt helpen, moet je nooit de andere kant op kijken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt