Hij komt terug uit het ziekenhuis en ontdekt dat ze 178 huizen om zijn huis heen hebben gebouwd - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij komt terug uit het ziekenhuis en…
Wie heeft de schuilplaats van Anne Frank en haar familie onthuld? Na 77 jaar hebben de onderzoekers een naam Nichtjes schenden de privacy van zijn dochter, dus installeert haar vader een hangslot op haar deur: dit zorgt voor ophef

Hij komt terug uit het ziekenhuis en ontdekt dat ze 178 huizen om zijn huis heen hebben gebouwd

22 Januari 2022 • Door Janine
7.187
Advertisement

We zouden allemaal het liefst in een huis willen wonen dat geïsoleerd, rustig is en niet alleen weg van nieuwsgierige blikken, maar ook van de dagelijkse chaos van de buitenwijken en grote steden, een droom die niet alle mensen zich kunnen veroorloven, want om in een afgelegen villa te wonen of in een huis weg van de dagelijkse drukte, heb je geluk en economische mogelijkheden nodig. Een man genaamd Charlie Wright heeft altijd al in zijn afgelegen huis willen blijven wonen, maar helaas zorgde zijn koppige keuze ervoor dat hij op de meest onverwachte manier de rekening gepresenteerd kreeg.

via: Mirror UK

Charlie Wright, een 70-jarige die in Birkenhead in het Verenigd Koninkrijk woont, heeft altijd in zijn eigen huis gewoond, een huis in een buitenwijk ver weg van de dagelijkse drukte, erg geïsoleerd en moeilijk te bereiken, zozeer zelfs dat hij door de jaren heen altijd heeft geweigerd om in een ander huis te gaan wonen dat werd aanbevolen door de bouwers die zijn zo geïsoleerde huis wilden slopen. Maar nee, Charlie Wright was onverbiddelijk, hij wilde absoluut nergens anders wonen dan hier, buiten Birkenhead, ver weg van iedereen.

Voordat de dingen een slechte wending kregen, had Charlie gezegd: "Dat huis was van mijn ouders en waar hun kinderen opgroeiden. Twintig jaar geleden begonnen ze met het slopen van de huizen in de buurt rond mijn huisje. Ze boden alle eigenaren geld en een nieuw huis om in te trekken. Ik antwoordde altijd dat dit huis niet te koop is en dat ook nooit zal zijn!"

Maar op een nacht werd hij overvallen door een dief die zijn villa binnensluipte, om zichzelf te verdedigen raakte hij ernstig gewond en werd hij gedwongen bijna een heel jaar in een gespecialiseerd ziekenhuis door te brengen, de tijd die bouwers nodig hebben om de kenmerken van het perifere gebied waar het huis van Charlie Wright werd gebouwd te veranderen…

Zodra de Britse man naar huis terugkeerde, deed hij een schokkende ontdekking, dat wil zeggen een compleet veranderde buurt; er waren 178 nieuwe huizen gebouwd rond zijn historische villa, nu was Charlie Wright echt omringd door zeer onwelkome mensen en buren. Maar ondanks dit alles raakte de man er steeds meer van overtuigd dat hij helemaal niet wilde verhuizen: "Voor mij verandert er niets, ik ga hier nooit meer weg. Ik heb zoveel goede herinneringen en ik heb er vrede mee dat ik in deze familievilla woon. Nu heb ik veel nieuwe buren, eindelijk kan ik misschien met sommigen van hen socializen!"

Wat een ongelooflijk absurd verhaal, vind je niet?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt