Gehandicapte vrouw klaagt dat haar man na het jaren te hebben uitgelegd nog steeds niet in staat is de was te doen - BekijkDezeVideo.nl
x
Gehandicapte vrouw klaagt dat haar man…
Hij heeft zich al meer dan 65 jaar niet gewassen en eet alleen vlees: een ongelooflijk levensverhaal Hij verhoogt de huur aan zijn huurder als hij erachter komt hoeveel hij verdient: jaren later zet de huurder het hem betaald

Gehandicapte vrouw klaagt dat haar man na het jaren te hebben uitgelegd nog steeds niet in staat is de was te doen

22 Januari 2022 • Door Janine
5.099
Advertisement

Het leven als stel is helemaal niet gemakkelijk, vooral als je besluit te trouwen en voor altijd onder hetzelfde dak te leven, aan dezelfde tafel te eten en in hetzelfde bed te slapen. Een hechte relatie die vaak tot onenigheid tussen de twee mensen kan leiden, in dit geval tussen man en vrouw, zelfs voor degenen die schijnbaar volkomen normale mensen lijken. Dit is wat er gebeurde en nog steeds gebeurt met het paar die de hoofdrolspelers zijn van dit absurde verhaal van... onvermogen.

Dit is het verhaal van Bonnie, een gehandicapte vrouw die al lang geleden met haar man trouwde; de vrouw beleefde haar puberteit maar ook de jaren daarna met een bindweefselaandoening, verschillende neurologische aandoeningen, hersenletsel en vele andere chronische aandoeningen die ze in de loop van de tijd kreeg; de eerste paar jaar van het huwelijk waren helemaal niet gemakkelijk omdat de vrouw moest worstelen met haar aandoeningen, talloze operaties en veel stress voor zowel haar als haar man. Een emotionele situatie die in de loop van de tijd diepe sporen heeft achtergelaten in de psyche van de vrouw, die de laatste tijd echter een soort illuminatie lijkt te hebben gehad op sommige dingen en details die ze lang had onderschat: "Als gehandicapte partner realiseerde ik me dat ik het absolute minimum (en soms minder) accepteerde. Het is medisch gezien een zeer moeilijke zes, zeven jaar voor mij geweest, en mijn vaardigheidsniveaus zijn heel erg veranderd. Ik voelde me zo slecht dat ik hem alles ‘moest laten doormaken’, angst, uitputting en stress om mij te zien lijden, en al die onzekerheden, dat ik voelde alsof ik dit alles moest 'compenseren'... "

Bonnie vervolgde haar verhaal: "Ik had het gevoel dat ik moest compenseren vanwege mijn handicap, om zijn stress te compenseren, om te compenseren voor het niet kunnen doen van dingen als een "normaal stel." Op een dag viel het me op hoeveel ik eigenlijk aan het doen was, en het viel me op hoe weinig hij merkte wat ik aan het doen was. Ik deed zo veel om hem op zijn gemak te laten voelen, terwijl er nooit aan mijn comfort werd gedacht. Maar soms weet ik gewoon niet of ik het ben die zo veel doet of dat het mijn man is (die 33 jaar oud is) die me gewoon niet wil helpen."

In een video op TikTok zei Bonnie ironisch genoeg dat haar man zich de procedures voor de was nooit kan herinneren; hoewel het de zoveelste keer was dat ze het hem uitlegde, lijkt het erop dat de man zich gewoon niet de basisstappen kan herinneren om de kleding correct in de wasmachine te doen. Een schijnbaar banale situatie, maar in Bonnie's toestand verergerd door een gevoel van hulpeloosheid en frustratie.

Advertisement

Zoals je kunt zien aan de beelden in de video op TikTok, probeerde de vrouw ook een schoolbord te kopen met een stift waarop ze haar man de basisstappen voor het doen van de was kon uitleggen, maar het lijkt erop dat de man elke keer met een verwarde en afwezige blik voor het bord staat: kortom, elke keer, steeds hetzelfde verhaal...

Bonnie is woedend over het gedrag van haar man, die, in tegenstelling tot haar, niet gehandicapt is en deze huishoudelijke taken perfect kan uitvoeren zonder de instructies en het schoolbord van zijn vrouw. Een praktisch absurde situatie die ze het web wilde vertellen om haar frustratie te uiten.

Wat zou jij hebben gedaan als je deze vrouw was? Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt