10-jarig meisje overleeft een nacht bij -11°C terwijl ze een zwerfhond omhelst - BekijkDezeVideo.nl
x
10-jarig meisje overleeft een nacht…
Deze kat is zo groot dat veel mensen hem voor een hond aanzien: hij weegt bijna 13 kg Geen enkel kind komt opdagen op zijn verjaardagsfeestje: politieagenten verrassen hem (+ VIDEO)

10-jarig meisje overleeft een nacht bij -11°C terwijl ze een zwerfhond omhelst

21 Januari 2022 • Door Janine
4.354
Advertisement

Wederom hebben we een verhaal te vertellen over een hond die alleen dankzij zijn aanwezigheid erin slaagde een tienjarig meisje te redden dat verdwaald was in een verschrikkelijke sneeuwstorm. Een verhaal dat een ander einde had kunnen hebben als de hulp niet op tijd was gekomen, aangezien in de stad Oeglegorsk de temperatuur flink kan dalen, vooral 's nachts.

Vika Z. was op weg naar huis van school toen ze verdwaalde door de plotselinge sneeuwstorm. Het 10-jarige meisje was alleen met een zwerfhond, haar enige warmtebron. Vika omhelsde die hond en wachtte 18 uur op hulp. Een wonder dat ze nog levend werd gevonden!

via: Mirror

A dog after a snowstorm in Chukotka, by Viktor Nikiforov

Pubblicato da The Siberian Times su Sabato 19 gennaio 2019
foto: Facebook / Viktor Nikiforov / Not the actual photo

Vika is dol op honden en in haar stad, Oeglegorsk, in het oosten van Rusland, praatte ze vaak met ze en voerde ze op straat. Ze had nooit gedacht dat op een dag een van die honden haar redding zou zijn. In de stad Oeglegorsk liggen de temperaturen vaak onder het vriespunt; toen de kleine Vika rond één uur 's middags uit school kwam, stond er een stevige wind en was het -11°C. Vika moet op weg naar huis zijn gestopt om een ​​paar honden te knuffelen en plotseling haar gevoel voor richting kwijt zijn geraakt. De sneeuwstorm, die toen losbarstte, moet haar zeker niet hebben geholpen om weer op de oorspronkelijke weg te komen.

Het meisje raakte verdwaald in de sneeuwstorm, maar wist zich gelukkig vast te houden aan een zwerfhond. De reddingswerkers en vrijwilligers die uren naar haar zochten, vonden haar liggend op een matras, het soort matras dat burgers hadden neergelegd om zwerfhonden te beschermen, samen met een hond. Vika had het dier de hele nacht omhelsd en slaagde er wonder boven wonder in om een ​​beetje op te warmen. Toen ze haar naar het ziekenhuis brachten, stelden de artsen onderkoeling vast, maar niets dat niet kon worden verzorgd.

Advertisement

#Insólito Una niña de 10 años pasó una noche en la caseta de un perro tras perderse durante una fuerte nevada en la...

Pubblicato da El Noticiero su Lunedì 17 gennaio 2022

Dit meisje had veel geluk om een ​​vreselijke ervaring als deze te overleven en we zijn ervan overtuigd dat honden de rest van haar leven haar beste vrienden zullen blijven.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt