10-jarig meisje overleeft een nacht bij -11°C terwijl ze een zwerfhond omhelst

Janine

21 Januari 2022

10-jarig meisje overleeft een nacht bij -11°C terwijl ze een zwerfhond omhelst
Advertisement

Wederom hebben we een verhaal te vertellen over een hond die alleen dankzij zijn aanwezigheid erin slaagde een tienjarig meisje te redden dat verdwaald was in een verschrikkelijke sneeuwstorm. Een verhaal dat een ander einde had kunnen hebben als de hulp niet op tijd was gekomen, aangezien in de stad Oeglegorsk de temperatuur flink kan dalen, vooral 's nachts.

Vika Z. was op weg naar huis van school toen ze verdwaalde door de plotselinge sneeuwstorm. Het 10-jarige meisje was alleen met een zwerfhond, haar enige warmtebron. Vika omhelsde die hond en wachtte 18 uur op hulp. Een wonder dat ze nog levend werd gevonden!

via Mirror

Advertisement

A dog after a snowstorm in Chukotka, by Viktor Nikiforov

Pubblicato da The Siberian Times su Sabato 19 gennaio 2019

Facebook / Viktor Nikiforov / Not the actual photo

Vika is dol op honden en in haar stad, Oeglegorsk, in het oosten van Rusland, praatte ze vaak met ze en voerde ze op straat. Ze had nooit gedacht dat op een dag een van die honden haar redding zou zijn. In de stad Oeglegorsk liggen de temperaturen vaak onder het vriespunt; toen de kleine Vika rond één uur 's middags uit school kwam, stond er een stevige wind en was het -11°C. Vika moet op weg naar huis zijn gestopt om een ​​paar honden te knuffelen en plotseling haar gevoel voor richting kwijt zijn geraakt. De sneeuwstorm, die toen losbarstte, moet haar zeker niet hebben geholpen om weer op de oorspronkelijke weg te komen.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Het meisje raakte verdwaald in de sneeuwstorm, maar wist zich gelukkig vast te houden aan een zwerfhond. De reddingswerkers en vrijwilligers die uren naar haar zochten, vonden haar liggend op een matras, het soort matras dat burgers hadden neergelegd om zwerfhonden te beschermen, samen met een hond. Vika had het dier de hele nacht omhelsd en slaagde er wonder boven wonder in om een ​​beetje op te warmen. Toen ze haar naar het ziekenhuis brachten, stelden de artsen onderkoeling vast, maar niets dat niet kon worden verzorgd.

Advertisement

#Insólito Una niña de 10 años pasó una noche en la caseta de un perro tras perderse durante una fuerte nevada en la...

Pubblicato da El Noticiero su Lunedì 17 gennaio 2022

Dit meisje had veel geluk om een ​​vreselijke ervaring als deze te overleven en we zijn ervan overtuigd dat honden de rest van haar leven haar beste vrienden zullen blijven.

Advertisement