Jonge atleten slaan trainingen over en scheppen de sneeuw van de ouderen in hun wijk - BekijkDezeVideo.nl
x
Jonge atleten slaan trainingen over…
Moeder met 10 kinderen vertelt over haar vermoeiende avondroutine nadat ze iedereen naar bed heeft gebracht

Jonge atleten slaan trainingen over en scheppen de sneeuw van de ouderen in hun wijk

23 Januari 2022 • Door Janine
940
Advertisement

Soms kan het weer voorzienig zijn en het perfecte moment om een ​​mooi gebaar van vriendelijkheid en solidariteit uit te voeren. Hoewel deze zin van ons misschien raadselachtig is, verzekeren we je dat als je eenmaal het prachtige verhaal hebt gelezen dat we je gaan vertellen, je perfect zult begrijpen wat we bedoelden. Het begint allemaal op een erg koude ochtend in januari, wanneer de voetbalcoach van Bethel Park High School in de Verenigde Staten de training gewichtheffen van zijn jonge atleten afzegt vanwege de sneeuw.

via: WSLS 10

Alle sneeuw die 's nachts was gevallen, had meer ongemak veroorzaakt dan een winterse sfeer, daarom waarschuwde schoolvoetbalcoach Brian DeLallo al zijn studenten om die ochtend niet te komen opdagen om de traditionele training gewichtheffen uit te voeren om een ​​veel dringender en solidair werk uit te voeren: een schop pakken en de sneeuw te scheppen die was opgehoopt in de tuinen en op de paden van ouderen en gehandicapten in hun buurt, mensen die alleen en zonder de hulp van iemand anders die witte deken buiten hun huis nooit hadden kunnen verwijderen. Aidan en David, twee van zijn studenten die zeer bereidwillig en een groot burgerplichtsbesef hadden, stonden meteen klaar voor Brian DeLallo.

David vertelde: "Ik nam wat schoppen en ging Aidan halen, en we brachten de volgende acht uur door met het scheppen van sneeuw van opritten en stoepen voor mensen waarvan we wisten dat ze het zelf niet konden. Het was een leuke manier om de dag door te brengen. We gingen door totdat we zes huizen hadden gedaan. Ik hou ervan om andere mensen te helpen en ik hou van sneeuw, dus het was leuk om buiten te trainen, het was geweldig om te zien hoe blij mensen waren toen we kwamen opdagen."

Uiteindelijk sloten zich die dag, naar het buitengewone voorbeeld van David en Aidan, ook 40 andere studenten en jonge atleten bij hen aan, die niet aarzelden om de schop te pakken en al die sneeuw te verwijderen van de paden en tuinen van oudere mensen of mensen met een handicap in hun buurt; districtsfunctionarissen meldden de volgende dag dat de jongens sneeuw hadden geschept bij ongeveer 100 particuliere huizen!

Advertisement

Een gebaar van enorme solidariteit dat vooral werd gewaardeerd door de ouderen van Bethel Park: "Ik woon hier nu al meer dan 40 jaar, en dit soort vriendelijke daden zijn precies waarom ik zo lang ben gebleven en waarom ik hier nooit wegga. Deze jonge mensen hebben geen idee hoeveel zoiets voor mij betekent en hoe trots het me maakt om hier te wonen!”, zei Robert Klein, een van de oudere begunstigden van deze daad van vriendelijkheid.

Jongens, jullie waren geweldig!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt