Gepensioneerde verliest een envelop met het geld voor de boodschappen, maar de volgende dag brengt iemand het haar terug

Janine image
door Janine

15 Februari 2022

Gepensioneerde verliest een envelop met het geld voor de boodschappen, maar de volgende dag brengt iemand het haar terug
Advertisement

Het gebeurt niet elke dag dat je op straat een portemonnee of geld vindt, maar als het gebeurt, sta je altijd voor een grote verleiding: dat geld in je zak steken. Dit is natuurlijk helemaal verkeerd, want dat geld is van iemand die gewoon de pech had het per ongeluk te verliezen. Maar gelukkig is de wereld nog steeds vol goede mensen.

Randi Axelrad, een gepensioneerde schoolbegeleider, had een envelop met $70 verloren - een vergoeding voor de boodschappen die ze blijkbaar al voor iemand had betaald. De envelop was gevallen terwijl ze door het park liep en bleef gelukkig onopgemerkt tot de volgende ochtend een persoon met gezond verstand, Kim DeRosa, hem oppakte.

via tapinto

Advertisement

"I still believe that there is good in the world. This was proof!"

Pubblicato da TAPinto Westfield su Sabato 15 gennaio 2022

Op de mysterieuze envelop stond duidelijk “Voor de boodschappen” en het was duidelijk dat het geld zojuist aan iemand was teruggegeven. Toen Kim DeRosa die witte envelop met $70 erin aantrof, wist ze al dat ze het geld dat erin zat nooit zou houden. Ze kwam thuis en plaatste een kort bericht op de Westfield Facebook-groep (momenteel niet meer zichtbaar): "Ik heb zojuist een envelop met contant geld gevonden in Tamaques Park", schreef de vrouw en voegde eraan toe "als je een envelop bent kwijtgeraakt, stuur me dan een privé-bericht! Bij mij thuis is het veilig." Veel gebruikers bedankten haar voor haar eerlijkheid en herhaalden hoe geruststellend het was om eerlijke mensen in hun gemeenschap te ontdekken.

Randi Axelrad nam contact op met DeRosa na het lezen van die post, ervan overtuigd dat de envelop van haar was. Na wat kleine informatie te hebben bevestigd, gaf Kim de envelop terug aan de rechtmatige eigenaar.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

“Ze was zo vriendelijk mijn envelop in een andere te stoppen met mijn naam erop", zei Axelrad. Toen voegde ze eraan toe: “Ik opende haar envelop en toen de mijne. Ik bood haar een geldelijke beloning aan om haar te bedanken voor het vinden en teruggeven van het geld dat ik had verloren, maar ze weigerde het te accepteren. Ik was en ben nog steeds vol tranen van vreugde voor haar goede daad!".

Als we dit soort nieuws horen, is het echt onmogelijk om niet weer wat vertrouwen in de mensheid te krijgen!

Advertisement