Ze winnen £1.000.000 en het eerste wat ze doen is een blindengeleidehond adopteren voor hun gehandicapte dochter

Janine image
door Janine

15 Februari 2022

Ze winnen £1.000.000 en het eerste wat ze doen is een blindengeleidehond adopteren voor hun gehandicapte dochter
Advertisement

Een onverwachte loterijwinst kan je leven voor altijd veranderen, soms negatief, soms kan het vreugde, geluk en een langverwachte glimlach brengen binnen een mooi gezin. Een beetje zoals Adam en Amy Pryor in 2017, een Brits stel dat onverwacht £1.000.000 won in de loterij en gedeeltelijk gebruikte om voor hun dochter Charlotte een hulphond te kopen. Kortom, we hebben het zeker niet over een huishond zoals alle anderen…

via Evening Standard UK

Advertisement

This story made the hair on my arms stand up. This is about Adam and Amy prior,s, unconditional love for their beautiful...

Pubblicato da Dennis Faulkner su Mercoledì 19 gennaio 2022

Ja, want de lieve Charlotte is een meisje dat zeven weken vroeg werd geboren met een ernstig gespleten gehemelte en vele andere aandoeningen, waaronder bijvoorbeeld problemen met de ontwikkeling van haar lichaam, gehoorproblemen, problemen met het gezichtsvermogen en zeer ernstige mobiliteitsproblemen. Kortom, een handicap die noch het kleine meisje, noch haar zorgzame familie een uitweg liet. Daarom dachten Adam en Amy Pryor dat deze onverwachte overwinning een echt geschenk uit de hemel was, omdat ze dan veel meer aan de behoeften van hun dochter hadden kunnen besteden.

Om deze reden besloten Adam en Amy, naast andere uitgaven, een deel van die winst te gebruiken om een ​​hulphond te adopteren voor hun Charlotte, een mooie en lieve getrainde Labrador genaamd Merlin: "Merlin is een droom die uitkomt. De hond is nog steeds in opleiding, maar we kunnen nu al de positieve impact op Charlotte zien. Hij leert te lopen terwijl hij vastzit aan Charlotte's rolstoel, wat op zijn beurt Charlotte aanmoedigt om naar buiten te gaan, wandelingen te maken en ik zie haar om zich heen kijken naar haar Merlijn.”

Advertisement
Max Pixel/Not The Actual Photo

Max Pixel/Not The Actual Photo

Kortom, het lijkt erop dat het winnen van de loterij een uitkomst was voor dit zorgzame en liefhebbende gezin, en het lijkt dat Charlottes kwaliteit van leven en vooruitgang nu absoluut zijn verbeterd: "Onze loterijwinst heeft ons in staat gesteld zoveel te doen, van het kopen van een groter huis met ruimte voor een gespecialiseerde sensorische kamer, voor Amy die haar baan opgaf om voor Charlotte te zorgen. Maar Merlin is verreweg onze favoriete aankoop!”, aldus Adam.

De kleine Charlotte heeft een waardevolle vriend gevonden in deze geweldige hond!

Advertisement