Ze legt de huwelijksgeloften af ​​in gebarentaal: haar schoonouders zijn doof

Janine image
door Janine

02 Februari 2022

Ze legt de huwelijksgeloften af ​​in gebarentaal: haar schoonouders zijn doof
Advertisement

De trouwdag is ongetwijfeld een van de belangrijkste ooit voor een stel dat besluit de sprong te wagen. Alles moet die dag perfect zijn, soepel verlopen en de gezamenlijke wil van de twee pasgetrouwden weerspiegelen. Het huwelijk, bedoeld als religieuze of burgerlijke ceremonie en later de receptie, zijn ook unieke momenten, waar veel emotie is en het gemakkelijk is om te worden ontroerd door gebaren, woorden, toespraken die kenmerkend zijn voor een werkelijk onvergetelijke dag voor iedereen, gasten en bruidspaar.

via Chandler Smith Films/TikTok

Advertisement

Een speciale dag was ook die van het huwelijk van Kelsey en Michael Kulick; zijn ouders zijn doof, daarom communiceren ze met hun zoon en met anderen alleen via gebarentaal; Kelsey heeft deze taal echter nooit geleerd, maar voor de belangrijkste dag van haar leven besloot ze zich in te zetten, privélessen te nemen en gebarentaal te leren, zodat ook haar schoonouders het moment van de uitwisseling van de huwelijksgeloften met totale emotie konden beleven.

Advertisement

Everyone go check out our story on Good Morning America! 🥰 https://www.goodmorningamerica.com/living/video/woman-signs-wedding-vows-grooms-parents-deaf-82143471

Pubblicato da Kelsey Kulick su Lunedì 10 gennaio 2022

Het meisje sprak er eerst over met Michael, haar toekomstige echtgenoot, toen vergat hij het idee volledig en wendde ze zich tot een van de tantes van de man, die getrouwd was met een dove persoon. Praktisch gezien waren op de dag van de bruiloft de enigen die zich bewust waren van de grote verrassing die hen te wachten stond, Kelsey, de tante van Michael, en de fotograaf Chandler Smith, die vervolgens zorgde voor de publicatie op zijn TikTok-profiel van de lieve beelden van de uitwisseling van de huwelijksgeloften afgekondigd door de bruid, door middel van gebarentaal.

chandlersmithfilms/TikTok

chandlersmithfilms/TikTok

Michael, nog steeds verrast en ontroerd door dat unieke en onverwachte moment, zei: "Het kostte me een seconde om echt te begrijpen dat ze haar geloften in gebarentaal zei. Al mijn emoties bereikten me tegelijk en ik kon mezelf niet inhouden. Ik vond het heel lief. Het was waarschijnlijk het meest bijzondere moment van de bruiloft, afgezien van het feit dat we trouwden en man en vrouw werden. Natuurlijk waren mijn ouders het daar ook mee eens. Het was een heel speciaal moment voor hen!"

chandlersmithfilms/TikTok

chandlersmithfilms/TikTok

Kelsey, opgetogen door haar verrassing, zei na de bruiloft: "Vooruitkijkend wil ik me absoluut vloeiend in gebarentaal uitdrukken, omdat ik enerzijds wil kunnen communiceren met mijn familie, maar ook wil dat mijn kinderen dat kunnen om met hen te communiceren. Ik wil dat ons gezin als geheel zonder barrières kan communiceren!"

Je kunt de video van het emotionele moment zien op de TikTok-pagina van fotograaf Chandler Smith.

Advertisement