Hij blijft 6 uur staan tijdens een vlucht om zijn vrouw beter te laten rusten - BekijkDezeVideo.nl
x
Hij blijft 6 uur staan tijdens een vlucht…
Ze ontvangen per ongeluk een sms, maar besluiten toch om met cadeautjes naar het ziekenhuis te komen 21-jarige verandert een busje in een huis met behulp van gerecyclede materialen: ze betaalt de huur niet en spaart

Hij blijft 6 uur staan tijdens een vlucht om zijn vrouw beter te laten rusten

31 Januari 2022 • Door Janine
2.758
Advertisement

Wat betekent liefde voor jou? We verwijzen naar die liefde waarbij getrouwde en hechte stellen na zoveel jaren nog steeds hecht zijn. Wat betekent het om van iemand te houden? Voor sommigen betekent het alles doen voor hun partner: ervoor zorgen dat het goed met ze gaat en dat ze niets missen, ook niet op emotioneel vlak. Het is een vrij natuurlijk gevoel als je van een persoon houdt, maar niet altijd en niet iedereen is in staat om het ook daadwerkelijk te bewijzen.

De foto van een man die 6 uur bleef staan tijdens een vlucht, alleen om zijn vrouw op de stoelen van het vliegtuig te laten liggen, ging het internet rond en ontroerde duizenden gebruikers.


Het zijn niet de opvallende gebaren die het nieuws halen, maar de eenvoudigste en eerlijkste. Op Twitter verscheen een foto van een man die in het gangpad van een vliegtuig staat en niet de mogelijkheid had om te gaan zitten; op de stoelen voor hem ligt zijn vrouw te rusten. We weten niet wat het echte verhaal achter deze foto is en elke specifieke beschrijving van de gebeurtenissen zou slechts een gok zijn, maar wat zeker is, is dat de man zichzelf opofferde uit liefde. Dit is soms ook wat liefde betekent. Liefde is geduld: van iemand houden in al zijn sterke en zwakke punten, vereist in feite veel geduld en een sterke motivatie die wordt aangewakkerd door sentiment.

De foto in kwestie is op internet rondgegaan en heeft ervoor gezorgd dat gebruikers erover discussiëren, zowel ten goede als ten kwade. Er zijn mensen die schreven dat de vrouw heel goed had kunnen slapen door haar hoofd op de benen van haar man te laten rusten, zonder dat hij gedwongen werd zes uur te staan, en er zijn mensen die zo'n gebaar als de vrucht van ware en zuivere liefde definiëren. Misschien voelde de vrouw zich niet lekker? Omdat we niet alle details achter de foto kennen, kunnen we niet overhaast oordelen en in een wereld vol geweld en slecht nieuws, willen we graag denken dat dit gebaar met het hart is gedaan. Kortom, laten we ophouden met met de vinger te wijzen en meteen aan het slechtste te denken!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt